dromek1996 4 Napisano 19 Września 2019 @CheMsKuN no tak teraz na innej stronce patrzę to faktycznie kolo 7000 ma takiej mocy. Tylko teraz kminie jak z odbłyśnikiem to sensownie zmontować, posiadając box ze styroduru ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Września 2019 Wydaje mi sie ze wszystko powinno byc ok, clf nie wydaje tyle ciepla co hps. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Września 2019 @dromek1996 Zrob boxa o wymiarach 45x45, zmiescisz lampe i lumeny tez sie beda zgadzaly. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dromek1996 4 Napisano 19 Września 2019 @CheMsKuN Odbłyśnik na który patrzę ma 40x40 lampa 37cm. Robiąc go 45 na 45 nie za bardzo mam go jak podczepić do sufitu boxa który jest ze styroduru. Dodatkowo nawet jeśli go jakoś podwieszę to zbyt duza waga spowoduje złamanie się sufitu ;/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Września 2019 @dromek1996 Przeciez nie musisz robic dachu (sufitu) ze steropianu, uzyj np. plyty wiórowej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dromek1996 4 Napisano 19 Września 2019 @CheMsKuN Uprzedziłeś mnie bo myślałem o płycie spienionej pvc XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dromek1996 4 Napisano 19 Września 2019 @CheMsKuN No nic kolego, będę myśleć dalej i działać w tym kierunku. Zrobić jakiegoś lepszego boxa moze nie koniecznie ze styrku. W kazdym razie dzięki ci wielkie za pomoc w oświetleniu. Kolejny błąd został lokalizowany ^_^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Września 2019 Nie ma problemu, z fartem kolego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach