Tester 1,397 Napisano 17 Lutego 2019 (edytowane) Wasze zdjęcia plonów zebrane z outdoora Edytowane 17 Lutego 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 15 Czerwca 2019 300g z easy sativa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 12 Sierpnia 2021 Taki topek lemon haze Auto z tego roku outdoor już wysuszony;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 12 Sierpnia 2021 @MGR Anubis jak usuniesz te liście przytopowe to palenie będzie miało lepszy smak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 25 Sierpnia 2021 @Zielarka wiem wszystko w trakcie było ogarniania do słoiczka , dałem też skórkę pomarańczy ale dziękuję za sugestię;) czytam sporo staram się robić tak aby było jakościowo bardzo dobre. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 25 Sierpnia 2021 @MGR Anubis skórkę pomarańczową? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 4 Października 2021 @Bubble No tak daje przyjemny zapach jest i smak lepszy tak myślę Auto, bo sezonów nie dorobiłem się jeszcze w tym roku będą 1 raz się zobaczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 1 Października 2023 C99 60 gietów na wadze +/- 10 wypalone Bardzo dobre palenie. Zapach diesel+ las iglasty🤤. Moc 6/10 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 7 Lipca Purple punch auto 💜 90 dni Zapach jakby jagody 🤔. Jeszcze nie testowałem . Liczę na około 20g 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 13 Lipca Oko nie zawiodło 😉. Wszystko idzie na masło 🤤. Topy trochę luźne ale robią robotę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 18 Lipca Northern lights auto 💚 ponad 100 dni Zapach diesel + sosna. Topki nieduże ale elegancko zbite 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 24 Lipca Sporo wypaliłem bo mi smakuje 😜. Reszta z wagi do słoika. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach