hansik56 0 Napisano 30 Lipca Witam jestem początkujący i nie wiem kiedy ściąć topy roślinka wykiełkowała mi 21 maja. I czy jeszcze ją przytrzymać na nawozach czy lać już tylko wodę ? I tutaj jeszcze druga roślinka ale tu widac ze jeszcze potrzebuje trochę czasu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 30 Lipca @hansik56 ciężko coś stwierdzić bez obejrzenia trichomów. Puszcza włoski 😉 więc puchnie jeszcze. Ze dwa, trzy tygodnie jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PigeonHunter69 10 Napisano 30 Lipca (edytowane) na moje oko to ona jeszcze z miesiąc (może trochę mniej) ci będzie kwitła. Jeszcze musi uformować topki Edytowane 30 Lipca przez PigeonHunter69 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hansik56 0 Napisano 30 Lipca @WymiataczMega @PigeonHunter69 to jeszcze lać z nawozem a tak za dwa tygodnie tylko już samą wodę ? I pytanko teraz jest wskazane że by stała w pełnym słońcu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 30 Lipca Dokładnie tak zrób. Im więcej słońca tym lepiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hansik56 0 Napisano 30 Lipca @WymiataczMega @WymiataczMega jeszcze jedno pytanko bo mam te pendziorki i nie mogę się ich pozbyć, mogą zaszkodzić zbiorą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach