hansik56 0 Posted July 30, 2024 Witam jestem początkujący i nie wiem kiedy ściąć topy roślinka wykiełkowała mi 21 maja. I czy jeszcze ją przytrzymać na nawozach czy lać już tylko wodę ? I tutaj jeszcze druga roślinka ale tu widac ze jeszcze potrzebuje trochę czasu. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 3,110 Posted July 30, 2024 @hansik56 ciężko coś stwierdzić bez obejrzenia trichomów. Puszcza włoski 😉 więc puchnie jeszcze. Ze dwa, trzy tygodnie jeszcze. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
PigeonHunter69 10 Posted July 30, 2024 (edited) na moje oko to ona jeszcze z miesiąc (może trochę mniej) ci będzie kwitła. Jeszcze musi uformować topki Edited July 30, 2024 by PigeonHunter69 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
hansik56 0 Posted July 30, 2024 @WymiataczMega @PigeonHunter69 to jeszcze lać z nawozem a tak za dwa tygodnie tylko już samą wodę ? I pytanko teraz jest wskazane że by stała w pełnym słońcu ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 3,110 Posted July 30, 2024 Dokładnie tak zrób. Im więcej słońca tym lepiej. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
hansik56 0 Posted July 30, 2024 @WymiataczMega @WymiataczMega jeszcze jedno pytanko bo mam te pendziorki i nie mogę się ich pozbyć, mogą zaszkodzić zbiorą ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites