WymiataczMega 2,901 Napisano 26 Sierpnia 2024 @Mooshrom haha i tak tu z tematem podbije @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano 26 Sierpnia 2024 4 godziny temu, moonka napisał: @wolf32 pomysl nad jakims lepszymlepszymiem bo ten z zestawu wiecej halasuje nich rzeczywiscie dziala Nad czym lepszym ? xd Obawiam sie ogólnie co z tego bedzie bo dość sporo kasy wydałem a wiedzy nie mam praktycznej żadnej xd nigdy żadnej roslny nie uprawiałem tak szczerze no ale jak ja mam płacic dilerowi za coś nie pewnego a robię to dla mojego zdrowia to musze spróbować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano 26 Sierpnia 2024 @wolf32 rób fotorelacje to ktoś coś podpowie. Tylko najpierw proponuje przestudiować dział dla początkujących. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano 26 Sierpnia 2024 @wolf32 sory ale slownik cos mi "poprawil"😂 nad lepszym wyciagiem. Mam dwa podobne i byly chwile gdy laczylem je ze soba aby jakos dzialaly ale i tak gowno to dalo😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano 26 Sierpnia 2024 29 minut temu, moonka napisał: @wolf32 sory ale slownik cos mi "poprawil"😂 nad lepszym wyciagiem. Mam dwa podobne i byly chwile gdy laczylem je ze soba aby jakos dzialaly ale i tak gowno to dalo😅 Znowu wydatki xd a jaki polecasz bo miałem kupić ten box z marshydro za ta samą cene ale za duży a ja sam nie mieszkam Czyli wychodzi na to że zestaw przepłacony i padaka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano 26 Sierpnia 2024 @wolf32 ja zmienilem na Brogachy 150mm z Amazon. Swoje kosztuje ale w boxie 90x120 nie przekraczal u mnie 50% mocy a wyciagal wszystko. Podejrzewam, ze byl by w stanie ogarnac nieduzy pokoj😂 jednak wyszedlem z zalozenia, ze lepiej mocniejszy i miec spokoj niz po raz kolejny meczyc sie z czyms co nie spelni swojej roli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano 26 Sierpnia 2024 Serio na tym nie objade mój budzet sie skończył xd a ten co podałej kosztuje prawie tyle co ten cały box xd zalezy mi własnie zeby to nie śmierdziało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 27 Sierpnia 2024 To odłóż trochę więcej gotówki i wtedy kup. Będziesz miał spokój, uwierz że jeśli nie chcesz żeby ten " zapach " był odczuwalny zrób jak podpowiada Tobie moonka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 27 Sierpnia 2024 https://marshydro.eu/products/ts-600-completed-grow-kits/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Netherlands&utm_medium=cpc&utm_term=12065&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwz7C2BhDkARIsAA_SZKYRdmdgKBlIRitmQCTdev4Igit0Hu7OxJe6PPfDAUxKy5eohAo33MMaAtoXEALw_wcB Ten zestaw mogles kupic o 30e taniej i z duzo duzo lepszym wyciągiem, mieszakiem czy samym boxem. Jak 60x60 był za duzo to mogles wziąć bez boxa i kupic go osobno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano 27 Sierpnia 2024 (edytowane) Jak mi dziś kurier przywieze paczke to co mam zrobić teraz co mam to odać u mnie jedynie taki mały może być A nie mozna tego małego jakoś przerobić dać lepszy ten wyciag przeciez nie będe zwracał Edytowane 27 Sierpnia 2024 przez wolf32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 27 Sierpnia 2024 A to zwrócić paczke to jakiś problem? Pewnie ze mozna lepszy wentyl włożyć, ale to kolejne ~100e trzeba doliczyć. Z reszta co ja się będę produkował, zobaczysz sam jak to odpalisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano 27 Sierpnia 2024 No dobra ale ja większego nie mogę mieć mówiłem To zrobie tak odmowie i skompletuje sb uzywke z tym ale namiotem teraz to ja mam rozpierdol i znowu z czasem w plecy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 27 Napisano 27 Sierpnia 2024 Jaki mi polecacie wentylacje do tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach