WymiataczMega 2,384 Napisano 26 Sierpnia @Mooshrom haha i tak tu z tematem podbije @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 26 Sierpnia 4 godziny temu, moonka napisał: @wolf32 pomysl nad jakims lepszymlepszymiem bo ten z zestawu wiecej halasuje nich rzeczywiscie dziala Nad czym lepszym ? xd Obawiam sie ogólnie co z tego bedzie bo dość sporo kasy wydałem a wiedzy nie mam praktycznej żadnej xd nigdy żadnej roslny nie uprawiałem tak szczerze no ale jak ja mam płacic dilerowi za coś nie pewnego a robię to dla mojego zdrowia to musze spróbować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,384 Napisano 26 Sierpnia @wolf32 rób fotorelacje to ktoś coś podpowie. Tylko najpierw proponuje przestudiować dział dla początkujących. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,436 Napisano 26 Sierpnia @wolf32 sory ale slownik cos mi "poprawil"😂 nad lepszym wyciagiem. Mam dwa podobne i byly chwile gdy laczylem je ze soba aby jakos dzialaly ale i tak gowno to dalo😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 26 Sierpnia 29 minut temu, moonka napisał: @wolf32 sory ale slownik cos mi "poprawil"😂 nad lepszym wyciagiem. Mam dwa podobne i byly chwile gdy laczylem je ze soba aby jakos dzialaly ale i tak gowno to dalo😅 Znowu wydatki xd a jaki polecasz bo miałem kupić ten box z marshydro za ta samą cene ale za duży a ja sam nie mieszkam Czyli wychodzi na to że zestaw przepłacony i padaka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,436 Napisano 26 Sierpnia @wolf32 ja zmienilem na Brogachy 150mm z Amazon. Swoje kosztuje ale w boxie 90x120 nie przekraczal u mnie 50% mocy a wyciagal wszystko. Podejrzewam, ze byl by w stanie ogarnac nieduzy pokoj😂 jednak wyszedlem z zalozenia, ze lepiej mocniejszy i miec spokoj niz po raz kolejny meczyc sie z czyms co nie spelni swojej roli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 26 Sierpnia Serio na tym nie objade mój budzet sie skończył xd a ten co podałej kosztuje prawie tyle co ten cały box xd zalezy mi własnie zeby to nie śmierdziało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 27 Sierpnia To odłóż trochę więcej gotówki i wtedy kup. Będziesz miał spokój, uwierz że jeśli nie chcesz żeby ten " zapach " był odczuwalny zrób jak podpowiada Tobie moonka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,377 Napisano 27 Sierpnia https://marshydro.eu/products/ts-600-completed-grow-kits/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Netherlands&utm_medium=cpc&utm_term=12065&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwz7C2BhDkARIsAA_SZKYRdmdgKBlIRitmQCTdev4Igit0Hu7OxJe6PPfDAUxKy5eohAo33MMaAtoXEALw_wcB Ten zestaw mogles kupic o 30e taniej i z duzo duzo lepszym wyciągiem, mieszakiem czy samym boxem. Jak 60x60 był za duzo to mogles wziąć bez boxa i kupic go osobno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 27 Sierpnia (edytowane) Jak mi dziś kurier przywieze paczke to co mam zrobić teraz co mam to odać u mnie jedynie taki mały może być A nie mozna tego małego jakoś przerobić dać lepszy ten wyciag przeciez nie będe zwracał Edytowane 27 Sierpnia przez wolf32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,377 Napisano 27 Sierpnia A to zwrócić paczke to jakiś problem? Pewnie ze mozna lepszy wentyl włożyć, ale to kolejne ~100e trzeba doliczyć. Z reszta co ja się będę produkował, zobaczysz sam jak to odpalisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 27 Sierpnia No dobra ale ja większego nie mogę mieć mówiłem To zrobie tak odmowie i skompletuje sb uzywke z tym ale namiotem teraz to ja mam rozpierdol i znowu z czasem w plecy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 27 Sierpnia Jaki mi polecacie wentylacje do tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach