Tester 1,407 Napisano 17 Lutego 2019 (edytowane) Fotki waszych plonów zebranych z pod lamp Edytowane 17 Lutego 2019 przez Tester 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Czerwca 2019 Moje boby podczas suszenia 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 15 Czerwca 2019 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 15 Czerwca 2019 Khalifa Kush 200g 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 17 Czerwca 2019 Easy Sativa z indora 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 17 Czerwca 2019 Purple Kush 120g z dwóch krzaków 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 17 Czerwca 2019 no name ok 500g 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 17 Czerwca 2019 white widow auto 30g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 17 Czerwca 2019 tu jeszcze mokry shaman z pod lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 21 Lipca 2019 trochę topków z White Widow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 21 Lipca 2019 a tutaj ok 500G Passion#1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 21 Lipca 2019 (edytowane) Kali Mist Edytowane 21 Lipca 2019 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 21 Lipca 2019 (edytowane) orange bud Edytowane 21 Lipca 2019 przez Fan BMW 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 21 Lipca 2019 Purple Haze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 22 Lipca 2019 Jack Herer 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GRASFARMER 7 Napisano 31 Sierpnia 2020 177 g, swierzynki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 Purple Lemonade auto , część dojrzała już wisi ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 22 Listopada 2020 @Vampidrut relacji z niej nie robiłeś? Moge dostać kilka fotek jak wyglądała odkąd topy zaczęły się pokazywac?? akurat robie ta odmiane teraz i mnie ciekawi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopada 2020 @Vampidrut strasznie dziwne że taki kolor ma, nie sądziłem że aż tak może się różnić od normalnych odmian. Wygląda jak by jakas spalona była w piekarniku czy coś. Człowiek całe życie się uczy, na prawdę nie wiedziałem że takie kolory może mieć palenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 22 Listopada 2020 @Seba691 spalona w piekarniku? ? ja widzę ładny różowy kolorek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach