Góral 297 Napisano 26 Września 2023 (edytowane) 14 minut temu, Pablo 1988 napisał: @Góral tez mam te pestki właśnie dalem do kiełkowania i sam jestem ciekaw długo miałeś wega??;) 7 tyg jak dobrze pamiętam.A co do mocy i smaku pierwsza klasa żałuję że wcześniej nie pomyślałem o uprawie 😃😃😃 Edytowane 26 Września 2023 przez Góral @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 3 Listopada 2023 188 g👌👌👌 Apricot Oreoz pelnosezonowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOP SHOOTER 80 Napisano 8 Listopada 2023 Glookies @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 31 Grudnia 2023 Gorilla glue auto 100g 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Grudnia 2023 Dobra Robota 👍😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Kwietnia Siema taka sytuacja po 40min turlania 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 11 Kwietnia Używasz ,,tumblera,,czy jakoś tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 13 Kwietnia 2 X white widow 176g 💚🤗 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Kwietnia @mateo tAK polinator czy tumbler. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 14 Kwietnia (edytowane) A mógł byś zrobić temat o tym ciekawy proces i efekt mega Edytowane 14 Kwietnia przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Kwietnia @mateo Za ok 8 tyg mam kosę. To co miało być prze turlane z tego rzutu zostało zrobione. Będzie nowy rzut to coś wrzucę. A co do procesu w huj łatwy. Ogarniasz temat tak żeby były same bobki (duże kole odpadają od razu) wrzucasz to do tublera i kręcisz na najniższych obrotach tak żeby one się jak najbardziej turlały lub mieszały. Co ok 20min kontrolujesz sytuacje w środku i gotowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 14 Kwietnia A dużo materiału odpada czy dosypujesz np haszu żeby się oblepiły bardziej? A cylinder z czego jest ? To przed cxo po trymie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 14 Kwietnia (edytowane) @Pierr1947 jakiego tumblera uzywasz? Dajesz same topy czy cos jeszcze dorzucasz? Edytowane 14 Kwietnia przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Kwietnia @Boczelli @mateo co do odpadów zależy od materiału jaki jest. Jesli temat jest mało zbity będzie dużo odpadu do 30%. Mój tambler ma 180 mikronów. Kręcę bez dodawania niczego. Wszystko jest po normalnym dobrym trymie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 14 Kwietnia @Pierr1947 @Boczelli @mateo nie spamujcie to temat do fotek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 15 Lipca Automat Stres Kiler 353 g mokrego pod 4 żarówkami ledowymi każda za 10 zł. Uprawa budżetowa, wynik bardziej niż przyzwoity, ale jedno co mnie zastanawia skąd taki kolor? Sprawdzam w necie podobne nasiona i wszyscy otrzymują zielome topy, a u mnie są jakieś takie jakby brązowe . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Lipca 31 minut temu, Kupa kupalski napisał: Uprawa budżetowa, wynik bardziej niż przyzwoity, ale jedno co mnie zastanawia skąd taki kolor? Sprawdzam w necie podobne nasiona i wszyscy otrzymują zielome topy, a u mnie są jakieś takie jakby brązowe . taka genetyka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach