Gonzo 2 Napisano 22 Lipca Witam Na szybko muszę kupić growboxa Mieszkam w de, tutaj legalnie, ale pod pewnymi warunkami. Trzy krzaczki (pierwszy 2mc)rosły w namiocie w wiadrach w przy domowym ogrodku. Sąsiadowi przeszkadza i muszę zlikwidować zapach lub całkiem. Widziałem gotowe zestawy po około 500e,tylko nie mam pojęcia co będzie odpowiednie. Dostępne miejsce w komórce 200x200x60.Na dzisiaj to ważna jest wentylacja i oświetlenie na 3szt. Zależałoby mi na przyszłej rozbudowie do 6szt. Prosze o szybką pomoc. P. S Czy taka zmiana że światła dziennego na sztuczne nie zabije ich? 😋 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,310 Napisano 22 Lipca @Gonzo nic im nie będzie. Zobacz sobie gotowe zestawy na stronie Mars Hydro lub Spider Farmer za 500e powinno cos malego byc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 22 Lipca 60cm wysokości? To są automaty czy sezonowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gonzo 2 Napisano 22 Lipca 7 minut temu, WymiataczMega napisał: 60cm wysokości? To są automaty czy sezonowe? 60 to Szer, źle wpisałem chyba. 2xswzon i jeden automat. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca https://marshydro.eu/products/ts-1000-full-kits/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 22 Lipca @Gonzo to raczej bez problemu coś znajdziesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach