Skocz do zawartości
moonka

3x Double Cookies, 3x Strawberry Cola Sherbet, 3x Cash Express, 2x Critical. Box 1.2 x 0.9m. Ledy 720W i pelna organika

Rekomendowane odpowiedzi

@mateo wiem jak robiles bo wzorowalem sie na Twoich grow🙂nie celuje w wyniki. Srednio zakladam 50gramow z krzaka co przy 12szt da okolo 600gramow

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja robiłem main lining trening a nie zwykły toping. I to było przyczyną cieniutkiego baldachimu 

I wszystkie szyszki ładne równe były. Dobrze że przeglądałem inna relacje i na to trafiłem bo żył bym w nieświadomce i jednak nic nie zmieniam

Tu to ładnie widać że same głowne i to co mówiłem że odrosty wywalalem

17112032372408025563122088580240.jpg.1a33dad6f924b55e957241035f28e283.jpg

Edytowane przez mateo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mateo czasami warto eksperymentowac. Ja pozwolilem sobie na testy na outdoorach i doszedlem do wniosku, ze nie bede ich tak meczyl i robie tylko jedno ciecie gdy uznam, ze rosliny maja juz wystarczajaca ilosc pieter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj czas nastawic herbatke bo jutro podlewanko. Przy okazji nie dalo sie nie zerknac do boxa. Z dnia na dzien jest co raz grubsza impreza😁 zdecydowanie nie mialem jeszcze tak duzych topow w swoich boxach😅😂 na strawberry i double cookies pojawiala sie brazowe pistile. Reszta delikatnie w tyle z rozwojem ale na wszystko przyjdzie czas🙂 polecial rowniez pierwszy zolty lisc. Odpadl sam od patrzenia😂

20241029_212742_compress45.jpg

20241029_212749_compress59.jpg

20241029_212631_compress69.jpg

20241029_212640_compress77.jpg

20241029_212834_compress23.jpg

20241029_212839_compress62.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorodne suki tez chciałbym cos takiego u siebie zobaczyć 😄 na razie walczę z sobą aby nie odpalić drugiego mniejszego boxa bo mam 1 lampe wolną 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy gadzet odebrany wlasnie z paczkomatu. Wyszedlem zeby zapalic i dostalem smsa z powiadomieniem o paczce wiec pojechalem😂 Pozniej zobacze ile jest warta...

20241030_190920.jpg

20241030_191055.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja na froncie wyglada nastepujaco... po godzinie 17 dostaly 8 litrow herbatki kompostowej i wrocilem do nich teraz aby dolac im pk do pelnego posilku😂  lekko upalony chwycilem na duzo butelek i zamiast po 0.5litra rozrobilem im po 1litrze wody z  pk🤣🙈 przyjely to jednak bez wiekszych problemow i teraz mam spokoj do niedzieli🙃 tym razem zwiekszylem im dawke z 3ml do 3.5ml z nadzieja, ze bedzie im po tym lepiej😂 mozna powiedziec, ze praktycznie wszystkie wrocily do normy jesli chodzi o kolory. Jeszcze 3 szt wygladaja troche jasniej z czego jedna dosyc mocno. Dolne liscie od kilku dni zolkna a teraz i gora zaczyna zmieniac kolory. Ph wody mierzone za kazdym podlaniem i trzymam je w zakresie 6.3 do 6.5. Wyplyw sprawdzam srednio co dwa podlania i jest w okolocy 6.5. Sprawdzam z 5-6 losowych doniczek i wszedzie jest tak samo. Zwiekszylem im dzisiaj moc lamp z 60% na 65%. Kwitna juz 3 tygodnie wiec fastom zostalo przy pomyslnych wiatrach max 5 a reszcie 7 tygodni🙃 musze sie z nimi wyrobic do 18 grudnia bo wtedy znikam i wracam po swietach

20241030_211420_compress57.jpg

20241030_211611_compress79.jpg

20241030_211433_compress81.jpg

20241030_211315_compress89.jpg

20241030_211349_compress65.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli a jak tam z temperatura? Pisales, ze mialy dosyc chlodno i moze to jest powodem. Co do daty to chcial bym sie wyrobic razem z trymowaniem i najlepiej zeby pod moja nieobecnosc schly🤗 jednak jak bedzie okaze sie na poczatku grudnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@GrowIndoor15 sa niedobory sa😉 zaczelo sie od zlego ph. Wszystkie z tego wyszlo poza chyba 3 sztukami. Ladowalem w nie glownie azot w postaci orgatrexu, mikoryze oraz bakterie glebowe zeby ziemia "sie ogarnela" a od 2 tygodni compost tea i bloom od bac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27/10/2024 o 19:42, moonka napisał:

Nie leje wiecej bo zauwazylem, ze ziemia jest bardzo przewiewna i za szybko przez nia przelatuje. Dodatek sporej ilosci kokosu oraz perlotu robi swoje😅

A lejesz z ręki czy masz jakiś opryskiwacz? Podlewasz do podstawek czy tylko od góry? No medium musi mieć dużo rozluźniaczy. Całe grow miałem do wyjebania bo dałem samej gleby od dżdżownic, korzenie umarły/przegniły. Im więcej luźnego medium tym lepiej ;) fajne kolory łapią.pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi