moonka 3,136 Napisano 11 Sierpnia Ale w czym problem. Zmniejsz moc lampy, powyciagaja sie troche to "pozaplatasz" je w siatke i ich wysokosc sie zmniejszy a zapelnisz w ten sposob cala siatke🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia @Boczelli ok dziekuje @moonka nie wiedzialem czy napewno to tak dziala @Mooshrom wycinany na bierzaco @Wladimir postaram sie co w mojej mocy dzieki za info juz wlasnie next bede robil organike z obiegem zamknietym i co2 na klonach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia dobra wypuscily juz duze wiatraki wiec przelaczam na kwitnienie dodałem 30ml calmagu do zbiornika @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Sierpnia On 8/11/2024 at 11:20 PM, wanda said: dobra wypuscily juz duze wiatraki wiec przelaczam na kwitnienie dodałem 30ml calmagu do zbiornika od tego momentu wypily 66 litrow wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Sierpnia 6 dzien kwitnienia wyciagaja sie fajnie ale kurwa sałata jak nie wiem na dole mysle zeby ujebac wszystkie wiatraki zeby doswietlilo teraz zajebisxie wszystkie szczyty dolne rosliny zeby dobily do gory co myslicie? lolipoping troche chce zrobic wiem ze zle wybralem w czasie ale wydaje mi sie ze nadal zyskam na tym czy nie co mysliscie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 17 Sierpnia @wanda zmniejsz %swiatla to powinno pojsc do gory 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,954 Napisano 17 Sierpnia @wanda one już kwitną czy są na indukcji? Na indukcji zostaw je w spokoju, poczekaj aż zaczną kwitnąć i dopiero wtedy zrób fryzjera. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Sierpnia sa teraz na indukcji @Lady Green @Boczelli pna sie ciagle do gory @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 17 Sierpnia (edytowane) Na indukcji bez treningu i fryzjera najlepiej. Żeby nie było jajec 😉 W tym gąszczu trudno będzie wyszukać mężczyznę 😅. Edytowane 17 Sierpnia przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Sierpnia @WymiataczMega okok dziekuje to trzymam je jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Sierpnia kwitnienie to moment w którym na kazdej roslince bede mial na szczytach włoski tak? jeśli bede widzial na kazdej szczyty zenskie to nadal obawiac sie o jajeczka? na niższych szczytach tych jajeczek moze ciezko bedzie mi znalezc plus myslalem zeby jeszcze bardziej zmniejszyc wilgotnosc bo jednak ziemia caly czas paruje to dać jakieś podstawki które połozę na ziemię w kształcie doniczki tak zeby idealnie się stykały z scianka doniczki i zeby łodyga wychodziła dziurą w tej podstawce myslicie czy to ma sens? czy autopot bedzie wtedy dzialal prawidlowo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 18 Sierpnia @wanda korzenie moga sie dusic jak je zatkasz szczelnie. Porzadny osuszacz zalatwi sprawe z wilgotnoscia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia no juz chyba kwitna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 21 Sierpnia W dniu 18/08/2024 o 19:34, wanda napisał: jeśli bede widzial na kazdej szczyty zenskie to nadal obawiac sie o jajeczka? wtedy właśnie powinieneś się jajek najbardziej obawiać 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia kwitna i rosna bardzo szybko i dziennie spozywaja okolo 40litrow wody co daje 2,2 litra na rosline dziennie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 23 Sierpnia Druga siatka będzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Sierpnia bedzie ale dopiero po duzym fryzjerze za tydzien dwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia dolozylem jeszcze 200 wat wiec teraz maja 1.2 kw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 27 Sierpnia @wanda co z siatka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Sierpnia zdjeta byla do fryzjera bo musialem wyjac wszystkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach