tekla123 0 Napisano 11 Września 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Września 2019 @tekla123 nie widać słaba fotka, dostrzegasz tam jakieś białe włoski ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekla123 0 Napisano 11 Września 2019 Niestety żadnych tylko takie dwa pączki lekko zwisające @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Września 2019 @tekla123 pączki? to mogą być "jajca" a to by oznaczało że to męszczak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Września 2019 Jest za mloda, jeszcze sie nie okreslila. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Squn 61 Napisano 11 Września 2019 (edytowane) O ile mnie oczy nie mylą to męska.. Ma dwa jajca. Jak masz inne obok obserwuj uważnie.. Rwij chwasta jak coś, bo zapyli dalej ;] PS.. No chyba, że z tych pączków rozwiną się liście ? ? ? Edytowane 11 Września 2019 przez Mr.Squn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZdzichuSs 0 Napisano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam Serdecznie. Jestem tutaj nowy. Bardzo prosze o fachową pomoc w określeniu płci mojego krzaka. Pozdrawiam Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez ZdzichuSs @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Kwietnia 2020 @ZdzichuSs niestety męski ;/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onsison 3 Napisano 9 Maja 2020 Podepne się pod temat. Dziś mija 9 tydzień kwitnienia. Mam wrażenie, że moja roslina ewidentnie jest mocna spóźniona. Scialem sobie dzis do suszenia jeden z szczytow. Po scieciu kwiatostanow takie jajca. Meskie? Bardzo ciezko bylo zrobić zdjwcia trichomom. Przepraszam za jakosc. Widzicie przeźroczyste czy mleczne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Maja 2020 @onsison To nie są jajca. Mały pro tip: z racji, że te kielichy (nie pamiętam poprawnej nazwy) są małe i jest ich sporo, wyschną bardzo szybko i mogą posłużyć jako próbka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Maja 2020 @onsison przeźroczyste i mleczne chyba.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach