Jakob 7 Napisano 1 Sierpnia @Tester nie rozwijają się od 1,5-2tygodni, trichomy zbrązowiały i nie pojawiają się kolejne. :/ @WymiataczMega w sumie od początku roślina znacznie wolniej się rozwijała niż automaty, ale od jakiegoś czasu dosłownie stoi w miejscu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 1 Sierpnia (edytowane) @Jakob rzeczywiście. Doczytałem teraz. sezonowe w naturze zachowują się inaczej. Edytowane 1 Sierpnia przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 1 Sierpnia @Jakob coś z genetyką może skopane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakob 7 Napisano 3 Sierpnia @WymiataczMega @Tester Macie doświadczenie z takimi roślinami? Nie wiem czy jest sens ją trzymać. Co myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 3 Sierpnia @Jakob ja bym trzymał. Raczej ruszy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakob 7 Napisano 3 Sierpnia @WymiataczMega Okay, dzięki za odpowiedź. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach