Mooshrom 246 Napisano 25 Czerwca (edytowane) Do końca poprzedniej uprawy zostało około 3 tygodnie więc postanowiłem zasiać coś nowego aby nie tracić cennego czasu. Padło na 3 odmiany auto. Fat Banana, Bubble Kush, Northern Lights (auto). Namiot jaki posiadam to AC Infiniti o wymiarach 90x90x180. Oświetlenie lampa led zaprezentowana w dziale DIY 280W. Wentylacja Hydro Mars 6" plus wentylatory mieszające PC. Ziemia na start Biobizz Light Mix. Docelowo Terra Professional. Donice 11L + trening LST. Zastosowane nawozy to Biobizz Top Max Biobizz Fisch Mix Biobizz Bio Bloom Plagron Calmag Pro Cykl dnia 18/6. Jakie jeszcze nawozy byście polecili do tego? Biobizz został mi z poprzedniej uprawy dlatego zostaje. Trochę wniosków wyciągnąłem z poprzedniej uprawy więc jestem dobrej myśli że będzie lepiej 🙂 Edytowane 25 Czerwca przez Mooshrom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 25 Czerwca Root juice. Używam i polecam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 26 Czerwca Dzięki dorzucę do zestawu 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 4 Lipca Co by ruszyć z tematem to nasionka wykiełkowały dnia 1 Lipca oprócz Northern Lights 😕 podlewam je wodą + 2ml root juice. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 10 Lipca Dzień 10 weg. Coś tam rośnie na razie jest nuda 🙂 Northern Lights niestety nie wykielkowalo więc mam 2x Bubble Kush. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 15 Lipca Dzień 15 weg. Roślinki dały gazu. Powoli się wyciągają. Muszę zmniejszyć trochę światła 😅 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,952 Napisano 16 Lipca @Mooshrom kiedy planujesz przesadzać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,063 Napisano 16 Lipca @Mooshrom jak się wyciągają to więcej światła lub lampe nizej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 16 Lipca @Boczelli tak chcę żeby trochę urosły, nie chce żeby się sałata robiła 😅 zapas mocy jest 🙂@Lady Green myślę że jakoś za tydzień. Zobaczę ile urosną tak żeby od razu zrobić LST. Doniczki mam 11L. Poprzednia uprawa była na 9L i były całe w korzeniach 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,952 Napisano 17 Lipca @Mooshrom a poprzednim razem też były automaty i tez po 3 tyg wega przesadzałeś? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 17 Lipca W poprzednim też były auto i jakoś w 13 dniu przesadzałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,952 Napisano 17 Lipca @Mooshrom automaty podobno lepiej od razu sadzic do docelowych donic i nie bawić się w przesadzanie. Za tydzien jak zaczną kwitnąć bedzie za pozno by je przesadzać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 17 Lipca (edytowane) Może i masz rację bo szybko rosną. Dzisiaj to ogarnę 🙂 Poprzednie roślinki zaczęły kwitnąć około 28 dnia. Edytowane 17 Lipca przez Mooshrom Blad @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 17 Lipca Dzień 17 weg. Przesadzone podlane potrenowane 🙂 teraz daje im spokój niech dojdą do siebie 😇 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 20 Lipca Dzień 20 weg. Nie było mnie 3 dni w domu podlalem je +3ml root juice +2ml fish mix. Myślę że jeszcze jakieś 10 dni i zaczną kwitnac. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 23 Lipca Dzień 23 weg. Wzrostu ciąg dalszy kilka listków przyciętych plus poprawki LST. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 589 Napisano 23 Lipca @Mooshrom przy takiej wolnej przestrzeni, kiedy roślina ci jeszcze nie kwitnie, da radę ogarnąć roślinki bez obcinania liści 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 23 Lipca To były listki ze środka które przysłaniały pędy boczne. Tylko tyle 🙂 dużo miejsca fakt, na kwitnienie dojdzie osuszacz. Dał bym 4 roślinki ale nie chcę naginać niemieckich przepisów 😅 dla mnie i tak wystarczy 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 589 Napisano 23 Lipca @Mooshrom pewnie ze tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 24 Lipca Jutro wyjeżdżam na 4 dni i zostawiam roślinki. Przed samym wyjazdem dam ich sporo do picia i wywieszę duży mokry ręcznik w boksie. Powinny to spokojnie wytrzymać. Przy większej wilgotności woda utrzymuje się w doniczkach. Jak dla mnie taki wywieszony ręcznik u góry Boksa jest idealny, wilgotność utrzymuje się ponad 70% i bez żadnych nawilżaczy. Co innego jest z osuszaczem 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach