Gość Napisano 8 Sierpnia 2022 @Lasir można i tak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel 88 Napisano 15 Lutego 2023 @Lasir i ładnie Ci startują w ziemi? To już docelową doniczka w której uprawiasz roślinę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 18 Lutego 2023 @sopel tak.Ostatnio mieszam ziemie czasami żeby za mocna nie była. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szwagrom 70 Napisano 18 Lutego 2023 (edytowane) @Lasir To jest też bardzo dobry i efektywny sposób. Tylko wiadomo trzeba być cierpliwym i zadbać odpowiednio o wilgotność, nie przesadzając z nawilżaniem tej ziemi. Ja osobiście preferuję szklankę żeby trochę wchłonęła wody i zmiękła skorupka, potem chusteczki i ostatecznie z chusteczek daje bezpośrednio do ziemi. Trochę bardziej dla zaawansowanych growerów ale myślę że warto iść tą drogą jeśli ktoś wie jak to robić. :) Edytowane 18 Lutego 2023 przez Szwagrom 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 20 Lutego 2023 @Bimbrownik ja nie lubię czytać takich dużych wpisów haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 22 Lutego 2023 @Tester często nawilżać te waciki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 27 Lutego 2023 @Tester siema mam pytanie jak mam już kielek 1 cm i był zawinięty w literę c i postanowiłem go już włożyć do ziemi ale nie jest tak dokładnie kielkiem w dół czy on sobie sam się ukierunkowuje ? Czy lipę oddaliłem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Lutego 2023 @Czujny87 sam się ułoży 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 27 Lutego 2023 @Tester a te donice to one maja iść już do światła czy w ciemności ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Lutego 2023 @Czujny87 jak wyjdzie roślina to naświetlasz możesz też od razu świecić tylko trzeba kontrolować wilgotność gleby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach