Legalize@LLBanditos 73 Napisano 6 Kwietnia 2020 Sztanga i cash ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 15 Sierpnia 2021 Jak ktoś lubi filmy o paradoksie podróży w czasie polecam "The Predestination". Dobra produkcja na upalony wieczór.Dodam, że film na podstawie opowiadania napisanego w jeden dzień. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 16 Sierpnia 2021 free guy. john wick 3. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 26 Sierpnia 2021 Kiss the Ground @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin2021 37 Napisano 16 Grudnia 2021 The Intouchables - nietykalni . Świetny film , polecam . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 7 Stycznia 2022 Matrix 4.Ktoś oglądał?Co myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Stycznia 2022 Nie patrz w górę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Serial o GANJI : RODZINA W OPARACH 🙂 SERIAL <---- Netfliix Edytowane 8 Stycznia 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 Martwe Zło, polecam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 21 Czerwca Oglądaliście ostatnio i możecie polecić jakiś fajny film sci-fi, ewentualnie thriller lub horror ale nie z gatunku tych gdzie tylko krew się leje i rzucają mięsem? Bo ja na same gnioty ostatnio trafiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 21 Czerwca (edytowane) Ja wczoraj zaczalem ogladac serial The Boys i spoko sie zapowiada. Po za tym Ród Smoka drugi sezon. Co do filmow to ostatnio ogladalem pierwszy raz Pamietnik i mocno mi zapadl w pamieci. Wczesniej Broad Peak, Znachor, @Lady Green z sci fi to widzialem dobre: The 100, The last of us, Black mirror, Problem trzech cial. Edytowane 21 Czerwca przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 21 Czerwca @Boczelli większość z tych co wymieniłeś już widziałam, na reszte chętnie zerknę, dzięki. 👍🏻 Edit: Ej... ale dramatów to nie lubie, ja nawet na komediach potrafie sie poryczeć... 😅🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach