sienet 1 Napisano Poniedziałek o 19:55 Sorki bio biz 8 minut temu, WymiataczMega napisał: @sienet nie znam tych nawozów. Rośliny wydają się mega jasne. Sorki biobizz W dniu 27/06/2022 o 22:31, bingobum napisał: no to bierz się do roboty i przeleć szybko "budżetowe" setupy podglądając co stosują i jakie efekty odnoszą 🙂 Biobizza średnio polecam akurat Czemu biobizz średnio?? Słaba jakość. Czy czegoś im brakuje ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,814 Napisano Poniedziałek o 20:57 @sienet ja uprawiam z biobizz. Możesz zobaczyć moje relacje. Zdecydowanie za mało dajesz im jeść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sienet 1 Napisano Poniedziałek o 22:03 Godzinę temu, WymiataczMega napisał: @sienet ja uprawiam z biobizz. Możesz zobaczyć moje relacje. Zdecydowanie za mało dajesz im jeść. Dzięki bardzo za pomoc a podpowiesz jak z dawkowaniem ile dajesz nawozu na litr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,814 Napisano Poniedziałek o 22:34 @sienet Tak 2-4ml na litr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sienet 1 Napisano Poniedziałek o 22:49 14 minut temu, WymiataczMega napisał: @sienet Tak 2-4ml na litr. Dzięki bardzo jutro tak zrobię i będę obserwował co sie dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,814 Napisano Poniedziałek o 22:59 @sienet daj grow i bloom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach