MistykTHC 0 Napisano 27 Czerwca 2022 @bingobum bratku a możesz mi doradzić w jakie specyfiki się zaopatrzyć? Jestem "zielony" podejrzewam że i tak dużo nie wyjdzie z tego karła ale warto spróbować. Chciałbym bardziej podejść do sprawy z bio żeby jak najmniej chemii walić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 27 Czerwca 2022 (edytowane) @MistykTHC jak masz budżet to kup sobie starter pack od Bio-tabs'a, to potem będziesz mógł już lać kranówkę tylko (bez "bawienia się" z pH) EDIT: To nie była dobra rada dla rośliny która kwitnie już 🙂 polecam mieszaninę bat guano i palm tree ash Edytowane 27 Czerwca 2022 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MistykTHC 0 Napisano 27 Czerwca 2022 @bingobum przez najbliższe dwa tygodnie jestem ograniczony z budżetem także póki co odpada, jakiś inny pomysł co jej kupić? Myślałem o biobizz out tylko ta zabawa z pH.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 27 Czerwca 2022 (edytowane) no to bierz się do roboty i przeleć szybko "budżetowe" setupy podglądając co stosują i jakie efekty odnoszą 🙂 Biobizza średnio polecam akurat Edytowane 27 Czerwca 2022 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MistykTHC 0 Napisano 27 Czerwca 2022 (edytowane) BIOTABS GUERRILLA TABS 20SZT. - TABLETKI myślisz że wystarczą na ten okres? @bingobum Edytowane 27 Czerwca 2022 przez MistykTHC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 27 Czerwca 2022 (edytowane) @MistykTHC to raczej nie jest dobry pomysł na tym etapie, obawiałbym się zbyt dużej ilości azotu - tabletki też ciężko jest dawkować, jak nie stosujesz ich za wczasu kup lepiej nawóz Bio PK 5-8 Edytowane 27 Czerwca 2022 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Listopada 2023 Siema Roślinka pokazała plec od kiedy zazwyczaj zaczyna kwitnac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Listopada 2023 @Pablo 1988 zależy od genetyki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Listopada 2023 @Kibic czyli cierpliwie czekać mam rozumieć?:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Listopada 2023 (edytowane) @Pablo 1988 jak masz na indoor i na kwitnienie przełączyłeś to tak Edytowane 16 Listopada 2023 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Listopada 2023 @Kibic nic nie przełączałem 18/6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,350 Napisano 16 Listopada 2023 @Kibic on ma auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Listopada 2023 @Pablo 1988 to czekaj włosów będzie coraz więcej za kilka dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel420420420 1 Napisano 31 Sierpnia @CheMsKuNja mam coś takiego dzikus nie liczyłem że coś z tego wyrośnie podlewam na kwitnięcie i myślę co to jest ale satiwa ciekaw czy coś będzie z tego jak myślisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Sierpnia @kornel420420420 coś tam będzie trzymaj jak jest pogoda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel420420420 1 Napisano 8 Września W dniu 01/09/2024 o 01:44, Tester napisał: @kornel420420420 coś tam będzie trzymaj jak jest pogoda No powiem że z dnia na dzień widać że robi się gesta fajna dodam zdjęcie oceniasz sam moja pierwsza dzikuska haha 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach