Cykacz 192 Napisano 12 Czerwca (edytowane) Panowie obecnie korzystam z biobiza ale jako że po tym grow się skończy to zastanawiam się nad zestawami od plagrona, miał ktoś z tym i tym do czynienia i jest w stanie wskazać mi różnice między tymi nawozami czy to raczej będzie to samo? https://www.growbox.pl/pl/products/zestaw-nawozow-plagron-easy-pack-natural-na-4-rosliny-4924 ewentualnie czym uzupełnić biobiz mam aktualnie: Calmag, bio grow, top max, bio blom. Edytowane 12 Czerwca przez Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 12 Czerwca Ja zmieniałem BioBizza na Plagrona bo chciałem sprawdzić jak to idzie na mineralnych. Ty pokazujesz zestaw organiczny (zielone etykiety). Powinno być porównywalnie z BioBizem. A do BioBizza to BioHeaven możesz jeszcze dorzucić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 12 Czerwca plagron jest bardziej skoncentrowany a biobizz rozwodniony a tak to samo oba nawozy bazują na algach morskich 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach