barsus 15 Napisano 6 Czerwca (edytowane) Siema Wam. Mój pierwszy growbox, ciągle się uczę, wszystko szukam w lupce ale mam pytanie, Czy Ona już kwitnie? I ogólnie co myślicie. Pozdro Ps Garść danych: 20/4, wilgotnosci między 55 a 65%, temperatura z Lampa 25/26, bez 21 Nawóz Bio Bizz Grow Box 45 x 45 x 120 Nasiono NO Name, jakiś gratis Lampa Mars Hydro TS 600 LED Grow Light Full Spectrum Wiatrak wyc. AIRFLOW AVENTA 125B 1 wiatrak mieszający Wlot pasywny z wiatrakiem na zew. Skierowanym Nawilzacz Edytowane 6 Czerwca przez barsus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 6 Czerwca @barsus nie widać, są tam jakieś białe włoski ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 6 Czerwca Daj zdjęcie bez lampy bo wydaje się jasna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 6 Czerwca @barsus przełącz światło na 12/12 bo to sezon i jest już mocno zbita, kondycja dobra ale niedługo trza będzie podawać nawozy widać trochę już jakieś niedobory ale czego to nie wiem tragedii poki co niema. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barsus 15 Napisano 6 Czerwca Po robocie zrobię lepsze zdjęcia ale to chyba są jeszcze młode liście. Dodam że krzak ma około 35 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 6 Czerwca (edytowane) @barsus lampa wyzej, swiatlo ustaw 12/12, zbij troche wilgotnosc.I zacznij ja podlewac porzadnie bo widac ze sahara w doniczce. Edytowane 6 Czerwca przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barsus 15 Napisano 6 Czerwca Lampa jest ok 30cm nad topem, podlewam praktycznie codziennie ok 200ml, z wierzchu moze wydaje się sucho ale jak sprawdzam głębiej to zawsze wilgotno jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 6 Czerwca (edytowane) @barsus daj lampe na 40cm. Co to jest 200ml na taka suke. Daj jej litr czy dwa co 2-3dni. I zmieniaj swiatlo na 12/12, albo karm i trenuj bo bedzie lipa Edytowane 6 Czerwca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barsus 15 Napisano 6 Czerwca Fotki w świetle dziennym i to raczej są małe jasne liście jeszcze a nie biale włoski. Od jutra przelacze 12/12, lampę podniosłem do 40cm. Co do treningu to tak wiem że by się przydal ale nie miałem czas i od początku się tym nie zająłem. Dzięki za wszystko, dam znać za parę dni. Pozdro! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 7 Czerwca Dobrze wygląda. Ładnie nabita 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 7 Czerwca Podlej ją powoli aż do przelania, a potem lej jej podobną ilość wody co 2 - 3 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barsus 15 Napisano 9 Czerwca (edytowane) Siema. Pewnie to normalne ale się jaram Po przejściu na 12/12 (3dni tenu) Roślinka fajnie się podniosła i nabrala wigoru. Temperatura 25 z lampa bez 21, wilgotnosc ok 45% caly czas. Pozdro Edytowane 9 Czerwca przez barsus 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 9 Czerwca @barsus jednak czasem warto poradzic sie na forum 😉 nastepnym razem odpalaj relacje od poczatku uprawy to będzie lepiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barsus 15 Napisano 9 Czerwca Zawsze warto sie radzic. Dzieki! Następny raz będzie już w większym boksie (60x60), z jakims treningiem, relacja itd. A tak przy okazji na przyslosc, box 60 x 60, dwie roślinki, Co polecacie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barsus 15 Napisano 13 Czerwca (edytowane) 20240613_225503.heic Edytowane 13 Czerwca przez barsus 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barsus 15 Napisano 18 Czerwca 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 18 Czerwca Proponuje odsłonić te szczyty niżej. Poza tym roślina ładna i zdrowa👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barsus 15 Napisano 18 Czerwca (edytowane) Odsłonić w sensie poprzycinac te duże liście?? Edytowane 18 Czerwca przez barsus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 18 Czerwca @barsus lepiej odgiąć Jak się nie da to wtedy ciąć. Ile już kwitnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barsus 15 Napisano 18 Czerwca No nie da się za bardzo bo Ona wypełnia cały box. Kwitnie około 10 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach