Boczelli 3,301 Napisano 11 Lipca (edytowane) @nolifesy na dole boxa masz te prostokątne otwory na rzepy to sa wloty pasywne, uchylasz je i przez nie wlatuje powietrze. Wyciag ma tylko wyciągac, podłączasz go do jednego rekawa na gorze lub w suficie. Filtra węglowego nie podłączaj od razu tylko dopiero jak zacznie pachnieć, przedłużysz tym jego żywności Edytowane 11 Lipca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nolifesy 1 Napisano 11 Lipca Na ile mniej więcej czasu wystarczy filtr węglowy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 11 Lipca @nolifesy odpowiednio używany pol roku minimum. Ja mam filtr z Mars Hydro juz ponad rok i dalej działa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nolifesy 1 Napisano 11 Lipca Na jakiej wysokości umieścić lampę 100w na flo mniej więcej? I jeden wiatrak mieszający? Zeby dmuchał na szczyty czy bardziej w dół? I jak zbić wilgotność na flo oprócz wyciągu na Maxa? Zostaje tylko osuszacz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 11 Lipca 14 minut temu, nolifesy napisał: Na jakiej wysokości umieścić lampę 100w na flo mniej więcej? I jeden wiatrak mieszający? Zeby dmuchał na szczyty czy bardziej w dół? I jak zbić wilgotność na flo oprócz wyciągu na Maxa? Zostaje tylko osuszacz? ja swojego vipar spectre 600p na początku mam jakoś 30-40 cm nad szczytami 20-30% mocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nolifesy 1 Napisano 11 Lipca Jak zbić wilgotność w boxie? Tylko osuszacz? Wyciąg mam na maxa i jeden mieszak. Mam ponad 80% wilgotności na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 11 Lipca @nolifesy no nic innego nie wyczarujesz jak osuszacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 11 Lipca @nolifesy Przy włączonej lampie i wentylatorach masz 80% wilgotoności? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 11 Lipca W piwnicy box? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nolifesy 1 Napisano 11 Lipca @Regzaaa przy mieszaku i wyciągu na Maxa bez lampy około 82% @WymiataczMega tak, piwnica @WymiataczMega z lampą dam znać koło 22 jak wrócę z roboty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regzaaa 144 Napisano 11 Lipca @nolifesy Piwnica to tylko i wyłącznie osuszacz i to porządny. Lampa zbyt dużo nie zmieni może 10%, wentylator i tak będzie wtłaczał wilgotne powietrze z piwnicy. Ale nie zazdroszczę użytku osuszacza w takich warunkach jak piwnica, wodę to pewnie codziennie będzie trzeba wylewać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 30 Września Dołaczam sie do tematu bo sam bede miał takiego boxa xd i właśnie też mam widze problem z wentylacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 30 Września @wolf32 ale to masz jakieś pytania? Bo w tym temacie to widzę każdy uzyskał odpowiedź xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 9 Października Sorry że tu pisze ale mam problem z montowaniem całego filtra w boxie czy ja musze uzywac tej ruły i jak ten wywiem cały zamontować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 9 Października tam gdzie jest ten wiatrach to daje go do srodka filtra ? czy na zewnatrz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Października @wolf32 mniej więcej tak ale możesz też np umieścić jedno w boxie, drugie poza boxem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 9 Października Filter mam w środku wiatrak jest w filtrze a ta rułe wyprowadziłem na razie to wszytko montuje żeby było to krótsze dałem taśme izolacyjna filter taśma zasciski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach