no1 1 Napisano 1 Czerwca Witam, Zastanawiam się nad lampa. Pomieszczenie jest dość duże ale planuje mieć 3 krzaki (być może jakieś dodatkowe rosliny). Zainteresowały mnie takie ledy: Lumatek ats200pro - 373euro MarsHydro Ts1000 - 140euro MarsHydro fc1500evo - 200euro SpiderFarmer sf1000evo - 150euro Pewnie ten Lumatek jest najlepszy ale nie ukrywam że nie chciał bym az tyle wydawać. Czy pomiędzy tymi trzema ostatnimi są jakieś wielkie roznice? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 1 Czerwca @no1 podaj wymiary tego pomieszczenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 1 Czerwca Jak nie lumatek to któraś Evo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 1 Czerwca @no1 jak chcesz tansze, a tez w miare dobre i na duza powierzchnie to zainteresuj sie lampami Kingbrite na Alibabie mozna je kupic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 1 Czerwca Na SF i MH masz 10% z kodem jak byś chciał. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no1 1 Napisano 1 Czerwca @Tester pójdę pozniej, jeszcze przed meczem, na strych to zmierze i zrobie zdjecia @Boczelli chce coś w miarę dobrego, zeby poswiecilo troche i też nie 720W. Na salacie to aż tak mi nie zależy 😉 @Leniwiec mars10, wiem, spamuja mnie bo mam ts600 @Tester 2,6x1,5 w najwyższym miejscu 1,7(w najwyższym bo to strych i jest skos,wiadomo) @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 1 Czerwca (edytowane) @no1 kingbrite sa wersje 240 i chyba 320W i wieksze .Na taki metraz to jednak przydaloby sie tych watow troche. https://www.alibaba.com/product-detail/p_1600943474460.html?mark=google_shopping&src=sem_ggl&field=UG&from=sem_ggl&cmpgn=20549956494&adgrp=&fditm=&tgt=&locintrst=&locphyscl=9064377&mtchtyp=&ntwrk=x&device=m&dvcmdl=&creative=&plcmnt=&plcmntcat=&aceid=&position=&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwjeuyBhBuEiwAJ3vuoaMiOGqPTdS_aXjHJOb-U_-235vppp8nVVKtckMUzkVtb0pAGFcS1BoCWPkQAvD_BwE 240W masz za 160e lub 320W za 210e tylko musisz sie z nimi ugadac na priv zeby ci wyslali z magazynu w DE zeby nie placic cla i kosztow wysylki i o jakis rabat tez mozna zapytać. Moim zdaniem w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz, wymagać za taki hajs tez nie ma co za duzo. Chcesz cos lepszego to bierz Mars Hydro lub Lunateka. Edytowane 1 Czerwca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no1 1 Napisano 1 Czerwca (edytowane) @Boczelli a skąd Ty od razu wiesz ze DE? Hahaha No właśnie jeśli MH to ten fc1500 ale pytanie czy jest sens myśleć o lumateku jeśli w grę wchodzą 3 krzaki Edytowane 1 Czerwca przez no1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 1 Czerwca @no1 swoje wiem 😎 Ludzie po 1 krzaku uprawiaja pod drozszymi lampami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no1 1 Napisano 1 Czerwca (edytowane) 3 minuty temu, Boczelli napisał: @no1 Ludzie po 1 krzaku uprawiaja pod drozszymi lampami Jak dla mnie to mogą pod laserami sadzic 😉 Edytowane 1 Czerwca przez no1 Chodzi o to czy jest sens dopłacać. Zawsze mogę zostać przy tych dwóch które mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no1 1 Napisano 1 Czerwca To może inaczej, macie jakieś propozycje ledow do 200-300e na takie pomieszczenie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach