Arek2015 25 Napisano 23 Czerwca 1 krzak to niestety troche lipa 2 krzak już lepiej ale za dużo nawozu 3 4 wydaje mi sie ze mało tego wszystkiego jest dlatego że miejscówka jest mało naświetlona 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 24 Czerwca Zbiór planuje na niedzielę czyli 10tydzien rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 27 Czerwca Panie i panowie problem mam a mianowicie mszyca w niedziele zbieram i nie mam pojęcia czy popryskać ją opłaca się to zrobić teraz czy już za późno? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 30 Czerwca właśnie zebrałem swoje dziewczyny muszę je niestety oczyścić z mszycy później wstawie zdjęcie jak się susza 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 30 Czerwca Dużo tej mszycy? Mocno zniszczyła rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 30 Czerwca @WymiataczMega oczyściłem większosc rośliny z mszycy i liscie z 4 krzaków wyszło 280g suchego. Najwięcej wyszło z Gorilla Cookies Auto bo aż 100g mokrego. Słabo mi poszło oby kolejnym lepiej 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 12 Lipca W dniu 30/06/2024 o 14:07, Arek2015 napisał: z 4 krzaków wyszło 280g suchego. ile? 😄 Serio tyle suchego wyszło z tych krzaków? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 12 Lipca @Boogie o mokrym ziomek pisze. Jebnoł się 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 12 Lipca tak sorka zajebałem się mokrego 😄 jutro jadę na działeczkę i powiem ile suchego wyszło Testowałem juz ten temacik i powiem wam że coś tam jebło z blancika nie jest tak najgorzej gorilla lepiej sieka 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 13 Lipca Dobra no to zacznijmy od Easy bud 1:10.85g 2:11,13 3:9,47 Gorilla 17,28 może następnym razem będzie lepiej Fotorelacja do zamkniecia 😛 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach