Arek2015 25 Posted May 13 To moja pierwsza uprawa outdoor. Niestety troche za pózno się obudziłem ponieważ dopiero po 2 tygodniach dałem je na pole a wcześniej rosły na oknie Roślinki wykiełkowały 15 kwietnia Gorilla Cookies przez to niestety dobrze nie wyrosła ona poszła po 3tyg na pole. Zdjęcia dodam w czwartek jak pojadę podlać kwiatki Ziemia Biobizz allmix nawozy: Bio bloom top max oraz bio grow co kilka dni spryskuje kwiata odżywką z pokrzyw Podlewam je co 4 dni częściej raczej chyba nie trzeba 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted May 14 @Arek2015 szybko troche na auto I to outdoor... Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,401 Posted May 14 8 godzin temu, Arek2015 napisał: Podlewam je co 4 dni częściej raczej chyba nie trzeba zależy jak słońce przypiecze to trzeba podlewać żeby nie przesuszyć Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arek2015 25 Posted May 14 3 godziny temu, vego1989 napisał: @Arek2015 szybko troche na auto I to outdoor... jak sprawdzałem w poradnikach to było napisane że najlepiej kiełkować w kwietniu a wystawiać w maju @Tester narazie nie widze potrzeby żeby cześciej podlewać jak jestem na spocie to zazwyczaj w doniczkach jest jeszcze wilgotno Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,302 Posted May 14 @Arek2015 rozsadniej jest poczekac z wystawianiem do czerwca. Teraz pogoda jeszcze potrafi platac figle a automat potrzebuje idealnych warunkow juz od pierwszych swoich dni Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arek2015 25 Posted May 14 @moonka no teraz to już trochę za późno no chyba że pomyślę o jeszcze jednej chodowli szczególnie że fajne promocje teraz są Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,302 Posted May 14 @Arek2015 o uprawie😉 choduje sie swinie lub kroliki a zielenine sie uprawia 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arek2015 25 Posted May 14 @moonka uprawia to się seks 😹 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonka 3,302 Posted May 14 @Arek2015 tez😂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nefryt 16 Posted May 15 (edited) W dniu 14/05/2024 o 14:00, Arek2015 napisał: @moonka no teraz to już trochę za późno no chyba że pomyślę o jeszcze jednej chodowli szczególnie że fajne promocje teraz są Jakie promki i gdzie możesz podesłać ? Warto podlewać/opryskiwać wywarem z pokrzyw ? Edited May 15 by Nefryt Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arek2015 25 Posted May 15 @Nefryt na nasionamarychy przy zakupach za 1zl masz 3 nasiona i kolejne przy zamówieniu za min 50zl a co do wywaru używam preparatu z allegro https://allegro.pl/oferta/odzywka-biostymulator-pokrzywa-spray-0-5l-agrecol-13187057957 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boczelli 3,228 Posted May 15 @Arek2015 @Nefryt troche gratisow od nich wpadlo ostatnio 1 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arek2015 25 Posted May 15 @Boczelli jakie pestki zamówiłeś i za ile? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boczelli 3,228 Posted May 15 @Arek2015 jakos ponad 500zl Fast Budy 3 paczki i GHS 1szt. Reszta to gratisy Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arek2015 25 Posted May 15 @Boczelli często kupujesz z tego sklepu? Wiesz może czy opłaca się te tanie nasiona kupić? Interesowały by mnie najbardziej amnezja white widow i ak Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boczelli 3,228 Posted May 15 @Arek2015 pierwszy raz bo dostalem kupony. Czy sie oplaca to zalezy czego wymagasz sa nasiona za 10zl/szt, a sa tez po 1000zl/szt Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arek2015 25 Posted May 15 @Boczelli hmm nie mam jakiś wygórowanych wymagań ważne żeby było zdrowe i rosło 😀 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
mateo 943 Posted May 15 Swoją drogą kupić np nasiona za 4k 4x a tu 2 nie puściły kła😅😅upss Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wiesiu 80 Posted May 16 @Nefrytja polecam https://nasionamarychy.pl błyskawiczna wysyłka na paczkomat pod wieczór zamówione z rana już były W dniu 14/05/2024 o 10:48, Arek2015 napisał: jak sprawdzałem w poradnikach to było napisane że najlepiej kiełkować w kwietniu a wystawiać w maju w kwietniu to jak masz gdzie je trzymać w boxie, najlepiej wysadzać w drugiej połowie maja pełnosezonowe a automaty to za 2-4 tygodnie więc jeszcze kupe czasu.... Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arek2015 25 Posted May 16 @Wiesiu no niestety jadę na wakacje i 2tyg mnie nie będzie dlatego tak wcześnie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites