Mnich 64 Napisano 15 Sierpnia Racja ale zgodzisz się że jest indica typowa jak np. Northern lights... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 16 Sierpnia @Mnich no tak. Zle napisalem, indici sa dalej w obrocie, to czyste sativy są przerabiane na hybrydy za względu na ich bardzo długi czas kwitnienia bo nawet 20tyg. Oczywiście da się kupić czysta sative, ale nie jest to popularne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 16 Sierpnia Dzień 92 Witam. Chwasty piją 5l wody dwa razy w tygodniu. Lampa na 60%. Będą spore kolby🥰. Chyba za wcześnie przestałem dawać nawozy. Dziewczyny wciąż mocno puchną 💪. Łodygi uginają się od ciężaru kwiatów. Po cichu liczę na 50 z krzaka😅🤞. 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,954 Napisano 16 Sierpnia @WymiataczMega z ładnych powiadasz... 😅 O gustach nie dyskutuje, co dla jednego jest ładne dla innego nie koniecznie też będzie. 😉 Z sativy chyba la macedonia wzięłam, jakieś inne z purple w nazwie też mam, ale czy ładne będą to się okaże... Na zdjęciu mi się podobały. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 16 Sierpnia @WymiataczMega tutaj z mniejszych krzakow po ponad 100g maja więc bez obaw 🤣 Ładne grow od poczatku do końca, pokazujesz klase 👍 @Lady Green ja tez kupuje to co mi się podoba na zdjęciu, a opisów nie czytam 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 16 Sierpnia @Lady Green już zanotowane 😁 @Boczelli haha. Dziękuję 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,954 Napisano 16 Sierpnia Mnie korci żeby teraz zrobić jeden rzut z automatami bo jeszcze automatów w namiocie nie uprawiałam... a mam ich trochę z gratisów. Musze się jeszcze zastanowić... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 64 Napisano 16 Sierpnia Wygląda miodnie ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 17 Sierpnia Dziewczyny są według mnie dojrzałe 😁. Parę dni i kosa ✂️. Acapulco gold #1 Acapulco #2 najmniej dojrzała Pineapple express #1 Pineapple #2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,954 Napisano 17 Sierpnia @WymiataczMega testy sampelków były? Daj znać jak efekty. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 17 Sierpnia @Lady Green nie testowałem chociaż korci😅. Skosztuje gotowego produktu tym razem. To grow bez ciśnienia ponieważ wszystko ładnie się zazębia i mam jeszcze sporo tematu z poprzednich upraw. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,954 Napisano 17 Sierpnia @WymiataczMega wg mnie sampelki mają swój urok, poza tym dają możliwość kontroli mocy itd itp, to nie o ciśnienie chodzi a o przygodę, odkrywanie nowości. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 17 Sierpnia @Lady Green wiem, wiem o co kaman 😉. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 589 Napisano 17 Sierpnia Piękne topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 17 Sierpnia @szamayo czuję że będą dobrze robić 😁. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 589 Napisano 17 Sierpnia @WymiataczMega noo po zdjęciach też to czuje 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 17 Sierpnia Też lubicie trochę popcornu?😎 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 17 Sierpnia @WymiataczMega nope @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 17 Sierpnia @Boczelli takie małe żywiczne smakołyki 😉🥰🤗 już idą na testy hahaha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 17 Sierpnia 😵@WymiataczMega nie 😅 popcorn tylko do filmu 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach