Lady Green 2,356 Napisano 23 Sierpnia @WymiataczMega nie przypominaj nawet że dziś znowu weekend się zaczyna... 🤦♀️😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,628 Napisano 23 Sierpnia @Lady Green będzie piękny. Głowa do góry 👊 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,628 Napisano 24 Sierpnia Siema. Już po kosie😎. Zdjęcia i wyniki podam gdy się wysuszy. Pozdro 👊 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,597 Napisano 24 Sierpnia @WymiataczMega aa to Ty masz tego herbdryera? Jak to się sprawuje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,628 Napisano 24 Sierpnia @Boczelli lepiej kupić zwykłą suszarkę podobną do tej 😅. Bez tego wentylatora i filtra. Nie używam tego bo się nie nadaje. Strata siana. Wdupcam go do boxa i warunki do suszenia mam książkowe. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,628 Napisano 31 Sierpnia Witam. Susz już w słoikach. Acapulco gold 1 i 2 (59g + 56g) Pineapple express 1 i 2 (50g i 46g) Łączny wynik 214g😎. Pozdrawiam i dziękuję za doping 👊 @Tester do zamknięcia 2 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,628 Napisano 31 Sierpnia Chyba na odwrót zdjęcia dałem 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 485 Napisano 31 Sierpnia Ładnie ci to poszło, będzie co palić, daj znać jak smakuje, ja się nie mogę doczekać mojego, chyba nawet specjalnie zrobię sobie przerwę w paleniu przed kosą żeby poczuć jak moje sieka 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 250 Napisano 31 Sierpnia Bardzo ładne wyglądają na dosyć zbite. Próbowaliście kiedyś suszyć i pakować próżniowo do worków? Potrzebuje zabezpieczyć zbiory bo u mnie tak szybko nie schodzi 😉 tak żeby nie straciły na mocy i zapachu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Sierpnia @Mooshrom próżniowo jest ok, triszke zostaw powietrza, ale tak tyle co tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach