WymiataczMega 2,337 Napisano 5 Sierpnia @WBB już wodę dostają. Niech wyjedzą wszystko z ziemi. Grubo tam mają 😉 To odmiany z przewagą sativy. Myślę że kosa w 9-10 tygodniu kwitnienia. Producent deklaruje widełki 6-8. Liczę na to że równo podchodzą 😅 ponieważ suszę w boxie. Zaczynam teraz zmniejszać moc lampy tak średnio 10% co tydzień do końca . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 6 Sierpnia Pineapple express One mówią: weź nas na testy 😉💚 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 6 Sierpnia One mówią twoje palce skleja się jak super glue 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 6 Sierpnia Kolejny dzień 😎. Zapach kombinacji tych odmian bardzo mi się podoba 👍 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 7 Sierpnia Niektóre dziewczyny aż powykrecało od ilości jedzenia 😅. Dostały po 1,5l wody z calmag. Wciąż mocno puchną 💪🔥😎 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 8 Sierpnia Dzień 84 Witam. Za chwilę opuszczam dziewczyny do poniedziałku. Mocno je podleje i lampę skręce na 75%. Pozdrawiam 👊 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 8 Sierpnia Pewnie na weekendowe swingers party jedzie.... bo w niemcach to modne 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 8 Sierpnia @WBB tym razem nie hahaha 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Sierpnia @WymiataczMega Na narty?😉Powiem Ci, że ten grow chyba wygląda najlepiej z tych które tu prowadziłeś.@WBB Ty coś działasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 8 Sierpnia @vego1989 a dziękuję 😁. dokładnie, początki nie były kolorowe 🫣 Szczyty powinny jeszcze spuchnąć 💪. Mam nadzieję że nic się nie wydarzy pod moją nieobecność 🤞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Sierpnia 10 godzin temu, vego1989 napisał: @WBB Ty coś działasz? Na razie nic. Za poprzedni prąd nawet jeszcze nie uregulowane :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Sierpnia @WymiataczMega spuchną na luzie, pamiętam Twoje pierwsze uprawy, naprawdę sztosik Ci teraz wyszedl 🙃 @WBB czyli czekasz na rachunek ?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Sierpnia 38 minut temu, vego1989 napisał: czyli czekasz na rachunek ?😅 Rachunek już dawno jest. Czekam na "księgowego" kiedy się ogarnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 9 Sierpnia @vego1989 mordo pierwsze podpowiedzi tu na forum dostałem od ciebie 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia @WBB a to moze byc dlugi proces 😅 @WymiataczMega jeżeli pomogłem to miło 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 11 Sierpnia Dzień 87 Witam. Wróciłem na bazę wcześniej 😎. Rośliny wciąż puchną 💪 🔥 . Dostały po około 1,5l wody na głowę 😉. Dziewczyny już nie wyglądają tak atrakcyjnie🥲. Cóż tak to wygląda przed końcem żywota. Pozdrawiam 👊 4 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 12 Sierpnia Mniam 🤤👌 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 14 Sierpnia Dzień 90 Witam. Rośliny dostają samą wodę i czekają na zbliżający się koniec 😅. 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 14 Sierpnia Wygladaja smakowicie🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 14 Sierpnia @moonka zapach jest przekozak 👌 może w weekend zrobię test😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach