WymiataczMega 2,120 Napisano 12 Lipca @Tatito spoko. Hmm z poza listy to serducho tylko💚😉 @Regzaaa i z azotem staram się trafić w punkt 👊 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 13 Lipca Weekendowe zdjęcia 😉 . Więc jak to bywa zazwyczaj w dniach wolnych od pracy pada deszcz. Wilgotność w boxie max 60%. Pozdrawiam 👊 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 14 Lipca Dzień 61 Siema.Jest należycie haha😎 topki puchną w oczach. Dostały 6l wody z bloom 3ml/l, topmax 3ml/l. pH podbiłem z 6,3 na 6,7. Liczę że po tym zabiegu polecą jeszcze lepiej 💪🔥💚. Udanej niedzieli życzę 👊 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 16 Lipca Dziewczyny dostały po dwa litry wody. Zestaw nawozów tak jak ostatnio. Lampa na 75%. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 18 Lipca Dzień 65 Witam. Tak prezentują się moje włochate bestie 😅 w 4 tygodniu Flo. Dostały bloom 2ml/l, topmax 4ml/l. 2 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Lipca Witam. Od piątku dziewczyny zostawiłem bez opieki. W ogóle nie przygotowane na tak długą rozłąkę 😱. Jak mi się uda to wieczorem do nich wrócę . Już nie będą takie kolorowe 🫣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,954 Napisano 21 Lipca @WymiataczMega może nie zauważyly... 😉 ewentualne kontrolowane przesuszenie podobno czasem jest wskazane... 🤷♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Lipca @Lady Green tak mi mów 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,064 Napisano 21 Lipca @WymiataczMega moje od wtorku sa same i jeszcze ponad 2 tyg zostana 🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Lipca @Boczelli u mnie manualne podlewanie😅 więc schną a temperatura temu sprzyja. Boję się co zastanę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 21 Lipca Ja moje w fazie weg zostawiłem na 3 dni same z tym że podlalem fest przed wyjazdem i nic takiego się nie stało. U ciebie jest inaczej bo one potrzebują już papu i szybko reagują na zmieniające się warunki ale myślę że nie będzie tak źle trzeba być dobrej myśli. Zależy też jaka wilgotność była w boksie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 21 Lipca @Mooshrom dzięki za słowa otuchy 😅. Wilgotność teraz to pewnie takie naciągane 30%. Już jadę do nich🥰. Zrobię up gdy zajadę 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Lipca Dzień 69 Liczę na to że przesuszenie nie zaszkodzi a pomoże dziewczynom🤞. Podlewałem je wczoraj po ciemku😅. Kolejne podlanie dostaną końskie dawki papu w nagrodę. Pozdrawiam 👊 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 24 Lipca Siema. Rośliny dostały po 2 litry wody na głowę. W tym bloom 3ml/l, topmax 6ml/l. pH 6,9. Gdy otwieram namiot czuję same tropikalne zapachy🍍. Pineapple express ładnie szroni natomiast Acapulco się ociąga. Pozdrawiam 👊 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 24 Lipca @WymiataczMega szykuja sie ladne, duze topy🙂👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 24 Lipca @moonka jutro jeszcze PK z biotabs do menu dorzucę. Ile w takim stadium dawać? To PK takie z bananem 🍌 😅. Wiesz o co kaman? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 24 Lipca (edytowane) @WymiataczMega wiem wiem ale nigdy go nie uzywalem. Jesli to pierwsze podanie pk to dal bym tak jak pisze producent. Nastepnie obserwacja i korekty ilosci pk w nastepnych podlaniach. Ja wychodze z zalozenia, ze wole polac wiecej niz mniej🙃 a co do pk... jesli chcesz fajnego boostera to polecam atami bloombastic w wersji bio. Mialem go wczesniej a obecnie jechalem na BAC. Na atami + herbatka topy byly bardziej zbite niz przy obecnym grow gdzie lalem BAC w dawkach x3 a atami trzynalem sie dawek producenta Edytowane 24 Lipca przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowIndoor15 51 Napisano 24 Lipca Ładnie to wygląda. Możesz napisać ile roślinki mają wzrostu? Dużo zostaje ci miejsca w boxie? Już chuja wyżej nie pójdą za wiele co ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 24 Lipca @GrowIndoor15 jest duża rozbieżność we wzroście. Nie mierzyłem ich 😅. Już wyżej nie pójdą. Teraz będą puchnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrowIndoor15 51 Napisano 25 Lipca A jak będziesz miał chwilę to zmierzysz ile jest od dołu podłogi do szczytu? Razem z doniczka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach