WymiataczMega 2,486 Napisano 16 Lipca Testowałeś już sampla czy moc jest odpowiednia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 16 Lipca @WymiataczMega sampel się suszy, w czwartek będzie badany 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 232 Napisano 16 Lipca Ile to ma dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 16 Lipca @Cykacz 63 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 232 Napisano 16 Lipca 5 minut temu, Kumpel napisał: @Cykacz 63 dni według mnie to nie ma opcji aby to klepało na zadowalającym poziomie 😜 ja mam 72 dniowe gorilki i się zaczynam kurwa martwić czy to będzie klepać. po skosztowaniu sampelka z mikrofali ale suszy się druga połowa tradycyjnie i zobaczymy. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 16 Lipca Tradycyjnie wysuszone 100% będzie lepsze. Ale te na szybko z mikrofali też mają swój urok 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 16 Lipca @Cykacz @WymiataczMega w czwartek zbadam sampel i zobaczę co z tego będzie, od niedzieli suszy się w kartonie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 19 Lipca Temat zbadany, i jestem zadowolony. Panty Punch strasznie pokąsał, sweet gelato dużo lepszy jak dla mnie, fajniejszy w smaku i nie urywa głowy jak pp. Poczęstowałem się po małym buszku z bonga z każdej z nich i naprawdę jest mocno 🫠🫠 Ścinka niebawem także zrobię Update ile wyszło tych dobroci ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 26 Lipca No i mamy koniec , czas suszenia 😁 Dzięki wielkie za pomoc przy pierwszym grow, zajawka kipi. Jak już wszystko spakuje w słoiki napisze ile wyszło suchego ✌️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 4 Sierpnia No i koniec fotorelacji, udało się jak na pierwszy raz bardzo fajnie. Dzięki wszystkim za pomoc i zaraz startuje z kolejnym grow. Suchego tematu wszystko około 150g 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach