Zycienamaxa 145 Napisano 8 Czerwca Klony po 24h nie zdechły więc raczej będzie dobrze @WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Czerwca @mirecki a ty co tam działasz w tym sezonie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 20 Czerwca Siemanko Byłem przejazdem obok spota to pomyślałem że wpadnę nic wielkiego się nie wydarzyło trochę podrosły i tyle🤷♂️ jedną slimaki ojebaly A i zrobiłem pierwszy oprysk canna cure który będę stosowałem raz na 2-3 tygodnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 22 Czerwca @Zycienamaxa siemka , miałem działać ale odpuściłem . Straszny natłok pracy ,budowa domu a z tamtego rocznego outa mam jeszcze od chuja tematu . Może przyszły rok na out się uda ale coś mnie na indoora bierze ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 23 Czerwca @mirecki ja się boję żeby mi wystarczyło do października bo żadnych autosow w tym roku nie mam ale może wysadze jakąś amnesia auto😉 indor wiecej roboty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 1 Lipca @Zycienamaxa wiem o tym, miałem już indoora kiedyś ale zmiana miejsca zamieszkania zmusza mnie do tego. Poza tym wiadomo, wszystko ma swoje plusy i minusy. Na razie potrzebuje zrobić przerwę bo to już za długo trwa ale jednak smaki są ;P 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 23 Lipca 6 z 12 klonów ładnie się przyjęło 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 7 Sierpnia Mały abdejt że spota Dziś był również mały fryzjer i oprysk z canna cure już niebawem się zacznie😁😁😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 14 Sierpnia Siemanko rolnicy dziś zajrzałem na główny spot gdyż zbliża się piekny czas i aby dziewczynki miały co jeść przez większość czasu to raz na dwa tyg dostaną baniak wody 20l z nawozami każda ma osobny wężyk do nawodnienia kropelkowego 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 23 Sierpnia Zaczęło się😍 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 23 Sierpnia A i tak przez tydzień podrosły 2 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 24 Sierpnia @Zycienamaxa Miejmy nadzieję że dojdą! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 24 Sierpnia @Stary1231 w zeszłym roku zbiory sezonów robiłem 20 października 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 4 Września Dziewczynka za bardzo szaleję ze wzrostem więc ją trochę opierdoliłem😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 4 Września Ładnie żeś ją skrócił. Myślisz że dojdzie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 4 Września @WymiataczMega dojsc dojdzie. Kwestia tylko tego czy z plecha czy bez niej🙃 z sezonowymi outami zawsze jest ryzyko i nigdy nie mozna byc pewnym plonu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 4 Września @moonka zacząłem pryskac co tydzień canna cure więc myślę że nie będzie problemu😉 w zeszłym roku scinałem 23 pazdziernika bez oprysku nadmiernego @WymiataczMega tutaj maroc😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 4 Września @Zycienamaxa co do cana cure to mam mieszane uczucia. Dziala bo sam go urzywam ale... jest najbardziej potrzebny na flo gdzie wilgotnosc juz przeszkadza a szkoda pryskac topy jakims czyms i pozniej to jarac😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 12 Września @moonka lepiej jerac swoje pryskane niż z ulicy gówno 5x mieszane😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 16 Października kurwa zajebała mi 7 krzaków!!! Jak to czytasz wiedz że miałem na spocie foto pułapkę to tylko kwestia czasu jak legia zapuka do twoich dzwi😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach