Zycienamaxa 145 Napisano 8 Maja Witam szanownych rolników w sezonie 2024😉 W tym sezonie stawiam tylko na sezonowe odmiany a będą nimi Maroc od femele seeds critical kush od beners farm i 5 gratisowe pestki nie pamiętam jakich wrzucę później przy okazji aktualizacji😊 Spot został przygotowany w połowie lutego ziemia spotowa z dodatkiem perlitu obornika bydlęcego i kurzego Dziś pestki poszły do doniczek po uprzednim 48godzinowym moczeniu Planuje wszystkim panienkom zrobić toping w dniu przeprowadzki na spota czyli za jakieś 3-4 tygodnie a tym czasem siedzą w boxie pod lampa spider farmer sf-1000 Zachęcam do aktywności pod postem😉 Elo mordy🫡 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Maja A oto gratisowe pestki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,315 Napisano 8 Maja @Zycienamaxa dawaj foty ze spota, bedziemy obserwowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Maja 45 minut temu, Boczelli napisał: @Zycienamaxa dawaj foty ze spota, bedziemy obserwowac Foty spota będą w dniu przeprowadzki czyli za jakieś 3-4 tygodnie a tym czasem wrzucę jak wykiełkują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 16 Maja Siemano farmerzy Dziewczyny wykiełkowały i dość mocno się powyciągały bo za wysoko panel był dlatego musiałem wykopać siewki i zakopać je spowrotem głębiej... Ogólnie to tyle bo co tu się rozczulać 😁 Dwie jeszcze czekam ale raczej już nie wykiełkują😔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 23 Maja 8 dzień życia i drugie podlewanie za nami😉 zostało 12 panien z 14 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 24 Maja To jakiś cud po 9 dniach od wrzucenie pestki do ziemi ona postanowiła że dopiero dzisiaj wykiełkuje😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 24 Maja 39 minut temu, Zycienamaxa napisał: To jakiś cud po 9 dniach od wrzucenie pestki do ziemi ona postanowiła że dopiero dzisiaj wykiełkuje😅 Na wakacjach była dziewczyna ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 24 Maja @Cykacz opóźniona w rozwoju🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 26 Maja Jedna z gratisowych panien wypuściła dziwny liść🤔 więc postanowiłem że go upierdole bo nie podobał mi się😉😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 26 Maja @Zycienamaxa wyglada na to, ze byla zmutowana. W tym momencie masz dwa glowne szczyty bo zrobiles jej taj jak by topping chociz natura zrobila to chyba juz przed toba i stad taki dziwny lisc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 26 Maja @moonka pójdzie w takim razie i drugi toping przed wysadzeniem na spota😉 liść chciał być szczytem ale coś nie pykło to go ujebalem po co ma tracić energię roślina na liść bez przeznaczenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 28 Maja W dniu 24/05/2024 o 18:27, Zycienamaxa napisał: To jakiś cud po 9 dniach od wrzucenie pestki do ziemi ona postanowiła że dopiero dzisiaj wykiełkuje😅 Jeśli kilkujesz bezpośrednio w glebie to i czasem 2 tygodnie trza poczekać aż sie pokaza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 29 Maja 16 dzień od wykiełkowania, jeszcze 2 tyg i koniec wakacji w boxie😊 @Growmix kielkuje w glebie ale Nasionka zawsze moczę wcześniej 48h aż pękną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 30 Maja Teraz tak się zastanawiam nad podwójnym topingiem🤔 zawsze to więcej klonów będzie😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 6 Czerwca (edytowane) 22 dzień życia Panny powoli zaczynając nie mieścić się w boxie ale jeszcze nie wiedzą że za 3-4 dni czeka je ogromny stres czyli toping i przeprowadzka na spota😁 zobaczymy jak w tym sezonie się popiszą do tej pory zero nawozów sama woda gdyby kogoś interesowało😉 Edytowane 6 Czerwca przez Zycienamaxa 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 7 Czerwca Dziś dziewczynki poszły na spoty niestety nie zrobiłem fot bo telefon zapomniałem z auta za dwa tygodnie wpadnę do nich to coś porobię a tym czasem muszę zadbać o klony😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,323 Napisano 7 Czerwca Przyjęły się klony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 7 Czerwca @WymiataczMega dzisiaj dopiero toping zrobiłem więc trzeba poczekać😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 7 Czerwca @WymiataczMega tak ogólnie to pierwszy raz robię klony i nie wiem co z tego wyjdzie🤣 ale jeżeli sie przyjma to i tak jebne je gdzies w pola i nie będę o nie dbał przyjadę tylko zebrać co będzie bo na nich mi nie zależy a szkoda zmarnować bo i tak toping musiałem zrobić😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach