Tibijczyk 58 Napisano 16 Lipca Nie chce mi się więcej bawić ani zastanawiać co tam w ziemi siedzi więc dzisiaj lecę po środek NeemAzal i mam nadzieję, że będzie po kłopocie. Potem już leję nawozy z powrotem i czekam na te małe grube topiska 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,165 Napisano 16 Lipca Ziemię tylko spryskaj . Już jak kwitną to nie powinno pryskać się kwiatów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 28 Lipca Update dzień 42 flo Spadło jej trochę liści ale do końca dotrwa 😛 Zaczynać już flushing, powinno się to robić na około 2 tygodnie przed zbiorem? Trichomy na topach wyglądają na mleczne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 28 Lipca Kozaczek to wygląda, też myślę pc boxa wykraftowac Jakieś rady masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 28 Lipca @Adi_ejol radze się bawić z czymś większym hahah jak na pierwszy raz to sporo zabawy z czymś takim w porównaniu do nagrody 😛 a poważniej to ciężko sterować wilgotnością i temperaturą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 28 Lipca (edytowane) A no większe mam ale ja to lubię coś pomajstrować, coś się nauczyć a do tego urocze są te małe krzaki xd I tak na tabsach lecę to jakbym miał coś skubnąć do mini doniczki to by mi nie ubyło Z wilgotnością to bym ręcznikiem radził, jak w 60x60 dawał radę to i w PC by uciągnął Edytowane 28 Lipca przez Adi_ejol @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 8 Sierpnia (edytowane) 53 dzień flo Trichomy już wszystkie mleczne, niektóre przechodzą w bursztynowe. Czy patrząc po zdjęciach to dobry moment na ścięcie? Pod koniec miesiąca jadę na wakacje i nie będę mógł nadzorować suszenia więc wolę to zrobić odrobinę szybciej. W tym momencie to już zależy od własnego uznania czy po prostu jest jeszcze za wcześnie? Na topach to w zasadzie 95% włosków rudych. Pozdro Edytowane 8 Sierpnia przez Tibijczyk włoski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,218 Napisano 8 Sierpnia @Tibijczyk mozesz juz scinac🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 8 Sierpnia @moonka Na dzisiaj to już za późno na trymowanie po raz pierwszy ale jutro zetnę i przy porannej sesji na igrzyskach zabiorę się za trimming na mokro 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 8 Sierpnia No jestem ciekawy wyniku 🙂 tej mikro uprawy 😅 satysfakcja na pewno jest. Jestem ciekawy ile prądu użyłeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,218 Napisano 8 Sierpnia @Tibijczyk nie przesadzaj. Trymowanie tego zajmie max 10 minut😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 10 Sierpnia Udało się 🙂Łącznie na mokro 47,25g - zobaczymy ile zostanie na sucho. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc i rady. Ogólnie jestem zajebiście zadowolony 😄 Czekam aż wyschnie i wjedzie wielki buch za was 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 10 Sierpnia @Tibijczyk dobre kolby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 11 Sierpnia Warunki suszenia całkiem niezłe ale nie stanie się nic od temperatury? 25 stopni i wilgotność 50-55% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 11 Sierpnia @Tibijczyk wilgotnosc ok, temperatura troche za duza w najgorszym przypadku mozesz przesuszyć i moze wyjść "siano". Czasem da się to naprawić w procesie curringu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 11 Sierpnia @Boczelli z przesuszeniem to raczej nie będzie problemu bo ja tu się doczekać nie mogę XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 11 Sierpnia @Tibijczyk chodzi o to ze temat wysuszony za szybko robi sie sianowaty w smaku i zapachu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 14 Sierpnia Po wysuszeniu i zważeniu wyszło 12g, przy czym myślę, że około 1g mogłem spalić jeszcze przed ważeniem 😛 Wizualnie chyba odrobinę straciło na objętości ale co się dziwić skoro woda wyparowała. Kopie dobrze 😉 Dzięki ogromne wszystkim za pomoc i rady, samemu byłoby zdecydowanie trudniej. Do następnej relacji! 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach