Tibijczyk 58 Napisano 16 Lipca 2024 Nie chce mi się więcej bawić ani zastanawiać co tam w ziemi siedzi więc dzisiaj lecę po środek NeemAzal i mam nadzieję, że będzie po kłopocie. Potem już leję nawozy z powrotem i czekam na te małe grube topiska 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,902 Napisano 16 Lipca 2024 Ziemię tylko spryskaj . Już jak kwitną to nie powinno pryskać się kwiatów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 28 Lipca 2024 Update dzień 42 flo Spadło jej trochę liści ale do końca dotrwa 😛 Zaczynać już flushing, powinno się to robić na około 2 tygodnie przed zbiorem? Trichomy na topach wyglądają na mleczne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano 28 Lipca 2024 Kozaczek to wygląda, też myślę pc boxa wykraftowac Jakieś rady masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 28 Lipca 2024 @Adi_ejol radze się bawić z czymś większym hahah jak na pierwszy raz to sporo zabawy z czymś takim w porównaniu do nagrody 😛 a poważniej to ciężko sterować wilgotnością i temperaturą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano 28 Lipca 2024 (edytowane) A no większe mam ale ja to lubię coś pomajstrować, coś się nauczyć a do tego urocze są te małe krzaki xd I tak na tabsach lecę to jakbym miał coś skubnąć do mini doniczki to by mi nie ubyło Z wilgotnością to bym ręcznikiem radził, jak w 60x60 dawał radę to i w PC by uciągnął Edytowane 28 Lipca 2024 przez Adi_ejol @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 8 Sierpnia 2024 (edytowane) 53 dzień flo Trichomy już wszystkie mleczne, niektóre przechodzą w bursztynowe. Czy patrząc po zdjęciach to dobry moment na ścięcie? Pod koniec miesiąca jadę na wakacje i nie będę mógł nadzorować suszenia więc wolę to zrobić odrobinę szybciej. W tym momencie to już zależy od własnego uznania czy po prostu jest jeszcze za wcześnie? Na topach to w zasadzie 95% włosków rudych. Pozdro Edytowane 8 Sierpnia 2024 przez Tibijczyk włoski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,908 Napisano 8 Sierpnia 2024 @Tibijczyk mozesz juz scinac🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 8 Sierpnia 2024 @moonka Na dzisiaj to już za późno na trymowanie po raz pierwszy ale jutro zetnę i przy porannej sesji na igrzyskach zabiorę się za trimming na mokro 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 265 Napisano 8 Sierpnia 2024 No jestem ciekawy wyniku 🙂 tej mikro uprawy 😅 satysfakcja na pewno jest. Jestem ciekawy ile prądu użyłeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,908 Napisano 8 Sierpnia 2024 @Tibijczyk nie przesadzaj. Trymowanie tego zajmie max 10 minut😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 10 Sierpnia 2024 Udało się 🙂Łącznie na mokro 47,25g - zobaczymy ile zostanie na sucho. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc i rady. Ogólnie jestem zajebiście zadowolony 😄 Czekam aż wyschnie i wjedzie wielki buch za was 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 666 Napisano 10 Sierpnia 2024 @Tibijczyk dobre kolby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 11 Sierpnia 2024 Warunki suszenia całkiem niezłe ale nie stanie się nic od temperatury? 25 stopni i wilgotność 50-55% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,795 Napisano 11 Sierpnia 2024 @Tibijczyk wilgotnosc ok, temperatura troche za duza w najgorszym przypadku mozesz przesuszyć i moze wyjść "siano". Czasem da się to naprawić w procesie curringu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 11 Sierpnia 2024 @Boczelli z przesuszeniem to raczej nie będzie problemu bo ja tu się doczekać nie mogę XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,795 Napisano 11 Sierpnia 2024 @Tibijczyk chodzi o to ze temat wysuszony za szybko robi sie sianowaty w smaku i zapachu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 14 Sierpnia 2024 Po wysuszeniu i zważeniu wyszło 12g, przy czym myślę, że około 1g mogłem spalić jeszcze przed ważeniem 😛 Wizualnie chyba odrobinę straciło na objętości ale co się dziwić skoro woda wyparowała. Kopie dobrze 😉 Dzięki ogromne wszystkim za pomoc i rady, samemu byłoby zdecydowanie trudniej. Do następnej relacji! 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach