Mooshrom 249 Napisano 26 Czerwca Co by nie było nudów zamieszczam smakowite fotki. 😄😅😋. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,341 Napisano 26 Czerwca @Mooshrom ten system nawadniania to lipa, lepiej było blumaty kupic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 26 Czerwca Oj coś nie dodało zdjęć a ja zadzumilem 😅. A odnośnie nawadniania no to chciałem coś pokabinowac. Słyszałem że do bio nawozow nie stosuje się blumatow ale nie wiem ile w tym prawdy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Czerwca @Mooshrom bio nawóz zapcha rurki bardzo szybko, i marchewka od blumata też może nie działać jak należy. Szybko po wymieszaniu nawozów zaczyna to kisnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 27 Czerwca Jak przejdę kiedyś na nawozy mineralne to spróbuję blumata. Na razie zostaną bio 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 27 Czerwca @Mooshrom z blumat nie ma znaczenia jakie nawozy uzywasz bo i tak trzeba je lac z reki a nie dolewac do zbiornika podlaczonego do blumat🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 8 Lipca Mała aktualizacja. Zkittelz ścięty 3 dni temu trichomy mleczne nie ma dużo tego niestety ale ładnie oszronione. Dam znać ile wyszło jak wyschnie. Purple Punch jeszcze rośnie dostaje sama wodę pojawiła się jesień myślę że jeszcze kilka dni i też zostanie ścięty. O wynikach dam znać 🙂 bez szału ale pierwsza uprawa kolejna mam nadzieję że będzie lepsza 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca @Mooshrom duża wilgotność w boxie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 8 Lipca (edytowane) Wiem, miałem i po 70% muszę kupić osuszacz koniecznie bo bez tego słabo. Przy weg to żaden problem utrzymać wilgotność ale już tak żeby było 50% to jest ciężko. Pod koniec miesiąca coś kupię mocniejszego i tyle. Powoli uzbieram sprzęt. 3 nowe roślinki rosną w siłę na razie nie będę się rozpisywal bo nic ciekawego się nie dzieje jakoś w 3 tygodniu weg wpadnie LST ale chcę je tym razem konkretnie poskładać to będzie taki eksperyment 😄 zawsze coś ciekawszego niż standardowa uprawa 🙂 Edytowane 8 Lipca przez Mooshrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 10 Lipca Zkittelz wyszło około 30g bez szału jeszcze na pewno podeschnie to zostanie ze 25g ale dobre i to. Zapach taki cytrusowy jak płyn do mycia naczyń 🤣. Purple Punch jeszcze się suszy 😉 tam na pewno będzie więcej bardziej zbita jest. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 16 Lipca Aktualizacja Purple Punch wyszło 57g plus jakiś tam popcorn. Jestem z tego zadowolony aczkolwiek moglo by być lepiej 😅😕 Temat w sumie uważam za zamknięty 🙂 zapraszam na kolejną relacje 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach