michalmol 46 Napisano 22 Czerwca 58 dzien 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 46 Napisano 27 Czerwca 63dzien auto grapefruit 60 day zbliża się kosa 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 46 Napisano 5 Lipca 95g suchego wyszlo dojsc mocne 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 5 Lipca @michalmol Niezle taka kompaktowa że bym powiedział że z 60g 🙂 @Boczelli Jakieś nowe geny może ? 🙂 Mówiłem ci że 100 pękają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,126 Napisano 5 Lipca @Prepers tam 100 mokrego nie było a co dopiero suchego, szukajcie jeleni gdzie indziej. Mialem 1000 takich roślin i tam nawet 40 nie ma ;😉 Bawcie sie dobrze osuszkujac samych siebie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,136 Napisano 5 Lipca @Boczelli moje automaty z balkonu są podobnej wielkości. Liczę w granicach 30-40 z jednego. A tu koty po 100 z jednego. Uczcie mnie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,126 Napisano 5 Lipca @WymiataczMega chyba że on podał te 95g z kilku sztuk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,136 Napisano 5 Lipca @Boczelli tak mi się wydaje że z dwóch 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,165 Napisano 5 Lipca @michalmol 95g z ilu krzakow bo na bank nie z jednego😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 5 Lipca @Boczelli Ja tam 60 na oko widzę, ale skoro pisze że 95, to ja to lyklem 🤣🤣 Jeleni nie szukam, i baranów też, lecę schematem i średnio z auto 100 wychodzi, choć mam chuj nie pojęcie, może mokre do słoików wkładam jak teraz te 105 purple banana punch z wierzchu suche, ale w słoju po dniu już palić się nie dało, ale tyle co z niej podkradlem to i tak 100 suchego miala @WymiataczMega Wyglądał na małego, na moje oko takie 60, ale bez przesady to ty mógłbyś mnie uczyć 🤣🤣🤣 Ja tam nie zakładam że ktoś się chce dowartościować na forum i kłamie z ilością @moonka @Boczelli mam Gorille cookies, i lemon cherry obie mają ponad 100g, i się suszą udokumentuje pierwszy wynik dokładnie jak wyschnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,136 Napisano 5 Lipca @Prepers nic do ciebie morda. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 46 Napisano 7 Lipca Było 320 mokrego sam szczyt 100 miał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,126 Napisano 7 Lipca Zazwyczaj zostaje ~20% z mokrego minus liscie minus lodygi czyli kolo 40g, nawet na oko widac ze tyle jest 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,165 Napisano 7 Lipca @Boczelli potwierdzam. 20-25% to standardowy wynik po suszeniu i nie ma opcji aby wyszlo wiecej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 46 Napisano 15 Lipca 60 dzien gorilla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 192 Napisano 15 Lipca 1 godzinę temu, michalmol napisał: 60 dzien gorilla Od kogo masz te gorilkę glue? 😛 Pytam z ciekawości bo chce sobie porównać do swoich Barneya @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalmol 46 Napisano 15 Lipca Royal seed qenn coś takiego. To jest gorilla bananna Jeden minus bardzo mocno pachnie nie ma ch... sąsiad poczuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach