WymiataczMega 2,816 Napisano 9 Lipca 2024 Widzę na stanie sporo żelastwa 👌👍. Dokładnie jakbym był u siebie haha pozdrawiam 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca 2024 Trzeba kuć się w kuźni byku haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lipca 2024 Ostatni Blue Dream dosycha zostanie go tak pewnie z 60g chyba za to że był najdłużej to usypia mnie ale za to zapachu zioła brak 😞 smak nijaki. Na placu boju zostaje Gelato Auto doniczka 7,5l wypełniona do połowy ^^ porzuciłem ją, sama z siebie tak wyrosła mało tego straciła łeb. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2024 Kosa Gelato końcowy wynik za kilka dni pierwsza relacja dobiegła końca 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lipca 2024 @Tester proszę o przeniesienie do zakończonych relacji. Końcowy wynik LSD 25 2fast4buds. - 45g było dużo więcej roślina na bieżąco była cięta i palona. Miała potencjał na 100g ^^ LSD Life Seeds - 85g Blue Dream Life Seeds (1) - 60g Blue Dream Life Seeds (2) - 62g Jack Hererr Life Seeds - 80g Gelato gratisowe nasiono z 2fast4buds - aktualnie 57 ale zostanie z 40 jeszcze dosycha w słoiku ^^ Trzy sezony zabiłem nie chciało mi się z nimi bawić. Podsumowując: 45+85+60+62+80+40 = 372g od tego wyniku odjąłbym jeszcze z 10% ale w sumie mase tematu wypaliłem którego nigdy nie zważyłem. Nie wiem jak to oblicza się na waty dostawały od 100w do 280w Szczególne podziękowania dla @Boczelli pierwsze dni instruował mądrze więc dalej już jako tako szedłem sam 😄 Jeszcze raz dziękuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach