Adi_ejol 470 Napisano 11 Września Tylko trochę przesadziłem z rozmiarem siatki bo nie chce sie zmieścić w namiocie xD na następną uprawę muszę to zmienić @moonka @Boczelli używacie mieszaka podczas suszenia czy wystarczy wentylacja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 11 Września (edytowane) @Adi_ejol ja jak suszyłem w boxie to robilem tak ze mieszak na min. skierowany w podloge, wyciag na min , osuszacz 2 dni na 55% potem na 60% I suszyło się 7-12dni i było prima sort Edytowane 11 Września przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 11 Września (edytowane) @Boczelli zaraz będę to ogarniał wszystko Jc to ten wiatrak skierowany w siatkę jest wyłączony Dobra narazie ustawiłem tak: osuszacz 55% mieszak pod siatką (tylko tutaj może być) skierowany normalnie przed siebie, bez regulacji więc 100% mocy wyciąg na 50% bo on sam w sobie nie jest zbyt mocny, będę obserwował mokrego wyszło 370g więc chyba całkiem spoko jak na dwa krzaczory Edytowane 11 Września przez Adi_ejol 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,319 Napisano 11 Września @Adi_ejol gratulacje 👍 Ta żywica na trymerze jest bardzo smaczna 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 11 Września @WymiataczMega zaraz pójdę oblizać XD spokojnie z gratulacjami, jeszcze mogą spleśnieć xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 16 Września Nic nie splesnieje będzie git tylko trochę je obracaj od czasu do czasu. Żeby wszędzie był dostęp powietrza. To najważniejsze żeby wilgoć nie zbierała się w jednym miejscu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 16 Września @Mooshrom jak narazie wszystko w porządku ale nie będzie to materiał najwyżej jakości xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 18 Września (edytowane) Czekam na pakę i zaczynam nową relację, na czasie podam ile wyszło suchego z tej, a tymczasem możecie rzucić okiem co będzie grane następne Edytowane 18 Września przez Adi_ejol 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 18 Września W dniu dzisiejszym, po 4 miesiącach i 17 dniach od wykiełkowania, dokonałem lekkich poprawek trymu i pomiaru wagi, który wykazał 83g co z wcześniej ściętą rośliną daje 98g suchego materiału z mojej debiutanckiej, nieudanej uprawy. Chciałbym bardzo podziękować wszystkim którzy się tu udzielali i pomagali mi od początku do końca. Niebawem rozpoczynam kolejną uprawę a tymczasem tą można przenieść do zakończonych, pozdrawiam i niech to się trzyma. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 18 Września @Adi_ejol 100g z 3 krzakow to uprawa jak najbardziej udana 😉 gratulacje 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 18 Września @Boczelli dziękuję, to był mały pstryczek do tych co pisali żeby uznać uprawę za nieudaną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 18 Września 3 minuty temu, Adi_ejol napisał: @Boczelli dziękuję, to był mały pstryczek do tych co pisali żeby uznać uprawę za nieudaną miedzy innymi dla mnie, Gratuluje ukończenia uprawy! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach