Adi_ejol 398 Napisano 6 Czerwca Przełączyłem na 12/12, schodzić już z wilgotnością na 50/60? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Czerwca @Adi_ejol jeszcze nie musisz jak topów niema albo są małe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 7 Czerwca Najstarsza 36/1 Średnia 34/1 Najmłodsza 29/1 Od dziś 12/12, 50cm, 40cm Podlane1,5L duże, 1L małe Mimo ataków olejkiem neem dalej są jakieś pogryzienia a nawet dziś widziałem z 2-3 muszki, nawet nie wiem czy to ziemiórki czy chuj wie co ale będę jakoś reagował na czasie na spokojności. Miłego weekendu drodzy państwo, niech się wiedzie 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 11 Czerwca Aktualizacja: Dziś 5 dzień po przełączeniu na 12/12. Jak idą każdy widzi. Od przełączenia nie robię nic poza podlewaniem, jednak mam pytanie. Rozumiem, że wszelakiego fryzjera lepiej odpuścić, a czy mogę poucinać jakieś obumarłe liście? Na zdjęciu nr2 możecie zobaczyć najmłodszą roślinę, mogę pozwolić sobie na jej lekkie naciągnięcie na boki? Szczyty mi powstawały i są dość blisko siebie 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 11 Czerwca @Adi_ejol ladnie zgestnialo, mozesz lekko ponaginac 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 11 Czerwca @Boczelli no zmalał namiot xD A jakieś zdechnięte liscie mogę poobcinać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 11 Czerwca @Adi_ejol Nie przeszkadzaj im wycinaniem w indukcji. Jak już zakwitną to usuniesz co potrzeba. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 13 Czerwca Dziś mija 7 dzień indukcji, kiedy się tam mogę rozglądać za pre flowersami? Lampa 40cm/50% 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 13 Czerwca @Adi_ejol nie ma reguly, ja mam obecnie chyba 4 dzien i na jednej juz cos widac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 13 Czerwca @Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 13 Czerwca @Adi_ejol zaczyna sie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 13 Czerwca Cały czas roślina nr2 na prowadzeniu, i spoko @Boczelli mogę tej jednej już robić fryzjera? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 13 Czerwca @Adi_ejol lepiej poczekaj jeszcze chociaz tydzien 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 14 Czerwca @Adi_ejol braki magnezu powoli na ostatniej focie widać. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 14 Czerwca @Udyr czego mogę używać? Bo ja na biotabsach lecę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 14 Czerwca @Adi_ejol coś by było trzeba dokupić pewnie. Bo nie wiem czy w startexie czy bactrexie będzie coś przydatnego na teraz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 14 Czerwca (edytowane) @Adi_ejol sol epsom albo jakis calmag Edytowane 14 Czerwca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 14 Czerwca 2 godziny temu, Boczelli napisał: sol epsom Jest kila rodzai tej soli? Ja do kąpieli czasem kupuje i dodaje, to ta sama? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 14 Czerwca @Boczelli a jest calmag z biotabsa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 14 Czerwca @Adi_ejol to takie ważne żeby był z biotabs? Magnez to magnez a wapń to wapń skąd byś nie zakupił 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach