moonka 3,136 Napisano 28 Czerwca @Boczelli to widze, ze wybierasz nasiona tak jak ja😂 ja patrze zeby topy byly "ladne" i na krotki czas kwietnienia. Reszta "parametrow" malo mnie interesuje😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,085 Napisano 30 Czerwca Lecimy dalej 💪 Osuszacz musial wjechac spowrotem do boxa bo nie ogarnial pomieszczenia. Będę musial chyba kupic mocniejszy albo dawac mniej roślin do boxa 🤔 2 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,085 Napisano 30 Czerwca Osuszacz zaczal chodzic i wyjebało 35 stopni 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 30 Czerwca @Boczelli xD i co teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,085 Napisano 30 Czerwca @Adi_ejol spoko poradzę sobie z tym. Nie takie rzeczy żeśmy z Andrzejem robiły 😅 Juz zbilem do 29 😎 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 30 Czerwca @Boczelli Jak to zrobiłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,085 Napisano 1 Lipca Sytuacja opanowana, temp rosnie maksymalnie do 28-29 stopni. @Adi_ejol dołożyłem drugi mieszak, podkrecilem wyciag i ustawilem osuszacz z 40 na 50%. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,085 Napisano 6 Lipca (edytowane) Kolejny tydzień zleciał i kolejny fryzjer wjechał Edytowane 6 Lipca przez Boczelli 2 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,085 Napisano 12 Lipca (edytowane) Wjechał kolejny mocny fryzjer i herbatka z prądem 😎 za kilka dni zostaną same na 3tyg, ciekawe jak to bedzie Edytowane 12 Lipca przez Boczelli 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,085 Napisano 6 Sierpnia Guess Who's Back 😎 Tak było prawie 4 tyg temu, jak jest teraz okaze się za kilka godzin 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 6 Sierpnia Wszystkie będą w ciąży 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 6 Sierpnia Grube kolby zastaniesz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,085 Napisano 6 Sierpnia (edytowane) Jest źle ale nie tragicznie 😅 W jednej Taskberry zaciął się blumat i uschla na amen, reszta tez bardzo mocno przesuszona i wygłodniała bo woda w zbiorniku skoczyła się tydzień temu, ale myślę że są jeszcze do odratowania. Szkoda tylko że sadzonki, które miały być na kolejne grow tez uschly, jednak moja autorska taca uprawowa nie zadziałała 🤣 Edytowane 6 Sierpnia przez Boczelli 1 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 6 Sierpnia Ale rozpizdziel w tym boxie🙈🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,085 Napisano 6 Sierpnia @moonka noo jednak zostawiać rosliny na 4tygodnie same to za długo 😅 Najwyzej pojda na jakies przetwory bo szkoda wyjebac 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 6 Sierpnia Przecież te 4 to się ogarną bo nic im się takiego nie stało 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 6 Sierpnia Hehe no trochę spustoszenie w boksie. Ja też wysiewam kolejne z 2 tyg przed kosa żeby była płynność uprawy 😅 tu nie ma co czekać. Na twoim miejscu podłączył bym zwykła pompkę akwariowa pod włącznik czasowy plus duży zbiornik na wodę. Ale na 4 tyg bym ich nie zostawił 😄 podlewaj i daj znać co udało się uratować 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,085 Napisano 6 Sierpnia Ratujemy dziewczynki 😅 cos tam z tego bedzie, szkoda bo widze ze rosliny mialy potencjal na na prawde srogie maczugi. @Mooshrom gdybym dal wiekszy zbiornik lub wrócił troche wczesniej tak jak planowalem to pewnie byloby duzo lepiej, blumaty sa stworzone do konopi tylko jeden sie zacial pewnie z mojej winy bo majstrowalem przy nim przed wyjazdem 🙃 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 6 Sierpnia Jeszcze będzie dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 6 Sierpnia @Boczelli i tak wyglądają lepiej niz moje xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach