Cholender 3,786 Napisano 18 Maja 2024 @Prepers @Glut78 no i namowiliscie na FastBudy 😅 beda sadzone na kolejnym grow 😎 1 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 18 Maja 2024 @Boczelli co wybrałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,786 Napisano 18 Maja 2024 @WymiataczMega Gorilli chyba 3 rodzaje, banana purple, lemonade purple, strawberry jakies i cos tam jeszcze 🙂 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,425 Napisano 18 Maja 2024 (edytowane) @Boczelli Kupiłeś jak ja odchodzę od FB xd, Wkurwia mnie nie stabilność genów, każda jest duża, i dobra, ale jak trafisz smak co ci leży w chuj, to zazwyczaj jedna, a reszta też dobra, i syta, ale akurat nie w twoim guście... Zobaczymy jak z tą, ale na 9 gorilli cookies trafiłem 3 porządane, i na 4 wedding chesse cake 1 xd Następne grow zrobię sezony GG#4 X8 chyba na advedanced nutriens pro secie, znasz amnesia sedes? Miałeś jakieś rośliny od nich? Edytowane 18 Maja 2024 przez Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 642 Napisano 18 Maja 2024 @Prepers amnesia sedes xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,786 Napisano 20 Maja 2024 @Prepers Anesia seeds. Moim zdaniem to poziom wyzej niz FastBud, ale jeszcze nie top. Ja wzialem te FastBudy z ciekawosci, zrobie jedno grow na nich i zobaczymy 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,425 Napisano 20 Maja 2024 @Boczelli Nie mów hop tak szybko, jak trafisz dobry gen z fast buda będziesz zadowolony na 100% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,786 Napisano 20 Maja 2024 (edytowane) @Prepers no jak bede zadowolony to nie będzie tylko na jedno grow 😁 Edytowane 20 Maja 2024 przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,786 Napisano 20 Maja 2024 Tak to wyglada na chwile obecna. Trwa walka z ziemiórkami i wadliwym sprzętem, ale jakoś tam sobie rosną powoli. Jedna straciła juz głowę, reszta za kilka dni. 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 651 Napisano 20 Maja 2024 @Boczelli Jaki sprzęt wadliwy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,786 Napisano 20 Maja 2024 @Adi_ejol wczesniej blumat zalal boxa, a teraz w mieszaku ze Spider Farmera padla mi oscylacja, ale nowy juz do mnie jedzie 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 20 Maja 2024 @Boczelli lepy daj😉 olejek neem może? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,898 Napisano 21 Maja 2024 @WymiataczMega jesli to nie pomoze to zostaje zaprzyjaznic sie z ziemiorkami i jakos tolerowac ich obecnosc😂 u mnie caly czas cos lata i juz nawet nie staram sie tego wylapac. Raz, ze z braku czasu a dwa nie widze aby robily duze spustoszenie wiec daje sobie spokoj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,786 Napisano 21 Maja 2024 @WymiataczMega olejek neem juz byl lany, lepy w ilości 5szt wisza w roznych miejscach jak widac. Ciezko z nimi walczyc jak ziemia jest ciagle wilgotna dzieki Blumatom, ale cos za cos. Jeszcze sprobuje ziemi okrzemkowej, a jak nie pomoze to tak jak pisal @moonka sie z nimi zaprzyjaźnię 😁 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,552 Napisano 21 Maja 2024 @Boczelli polecam pająka. U mnie w namiocie zamieszkał daddy long legs i problem się skończył. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Maja 2024 @Boczelli katalog Ci przysłali? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,786 Napisano 21 Maja 2024 @Glut78 cos tam poprzysylali jakies gratisy różne. A co? 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Maja 2024 Jakbyś chciał to mam jeszcze nowy Barnesa farm @Boczelli jak chcesz to porobię fotki i Ci podeślę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,786 Napisano 21 Maja 2024 @Glut78 spoko dzieki nie trzeba. Ja to sobie wszystko na necie ogladam i tak 😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 21 Maja 2024 Katalog to katalog. Ja niedawno znalazłem katalog Plagrona co mi kiedyś musieli przysłać i całego od deski do deski przeczytalem... nawet dwa razy 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach