Boczelli 3,108 Napisano 18 Maja @Prepers @Glut78 no i namowiliscie na FastBudy 😅 beda sadzone na kolejnym grow 😎 1 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 18 Maja @Boczelli co wybrałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 18 Maja @WymiataczMega Gorilli chyba 3 rodzaje, banana purple, lemonade purple, strawberry jakies i cos tam jeszcze 🙂 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 18 Maja (edytowane) @Boczelli Kupiłeś jak ja odchodzę od FB xd, Wkurwia mnie nie stabilność genów, każda jest duża, i dobra, ale jak trafisz smak co ci leży w chuj, to zazwyczaj jedna, a reszta też dobra, i syta, ale akurat nie w twoim guście... Zobaczymy jak z tą, ale na 9 gorilli cookies trafiłem 3 porządane, i na 4 wedding chesse cake 1 xd Następne grow zrobię sezony GG#4 X8 chyba na advedanced nutriens pro secie, znasz amnesia sedes? Miałeś jakieś rośliny od nich? Edytowane 18 Maja przez Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 590 Napisano 18 Maja @Prepers amnesia sedes xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 20 Maja @Prepers Anesia seeds. Moim zdaniem to poziom wyzej niz FastBud, ale jeszcze nie top. Ja wzialem te FastBudy z ciekawosci, zrobie jedno grow na nich i zobaczymy 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 20 Maja @Boczelli Nie mów hop tak szybko, jak trafisz dobry gen z fast buda będziesz zadowolony na 100% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 20 Maja (edytowane) @Prepers no jak bede zadowolony to nie będzie tylko na jedno grow 😁 Edytowane 20 Maja przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 20 Maja Tak to wyglada na chwile obecna. Trwa walka z ziemiórkami i wadliwym sprzętem, ale jakoś tam sobie rosną powoli. Jedna straciła juz głowę, reszta za kilka dni. 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 20 Maja @Boczelli Jaki sprzęt wadliwy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 20 Maja @Adi_ejol wczesniej blumat zalal boxa, a teraz w mieszaku ze Spider Farmera padla mi oscylacja, ale nowy juz do mnie jedzie 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 20 Maja @Boczelli lepy daj😉 olejek neem może? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,137 Napisano 21 Maja @WymiataczMega jesli to nie pomoze to zostaje zaprzyjaznic sie z ziemiorkami i jakos tolerowac ich obecnosc😂 u mnie caly czas cos lata i juz nawet nie staram sie tego wylapac. Raz, ze z braku czasu a dwa nie widze aby robily duze spustoszenie wiec daje sobie spokoj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 21 Maja @WymiataczMega olejek neem juz byl lany, lepy w ilości 5szt wisza w roznych miejscach jak widac. Ciezko z nimi walczyc jak ziemia jest ciagle wilgotna dzieki Blumatom, ale cos za cos. Jeszcze sprobuje ziemi okrzemkowej, a jak nie pomoze to tak jak pisal @moonka sie z nimi zaprzyjaźnię 😁 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,956 Napisano 21 Maja @Boczelli polecam pająka. U mnie w namiocie zamieszkał daddy long legs i problem się skończył. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Maja @Boczelli katalog Ci przysłali? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 21 Maja @Glut78 cos tam poprzysylali jakies gratisy różne. A co? 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Maja Jakbyś chciał to mam jeszcze nowy Barnesa farm @Boczelli jak chcesz to porobię fotki i Ci podeślę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 21 Maja @Glut78 spoko dzieki nie trzeba. Ja to sobie wszystko na necie ogladam i tak 😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,030 Napisano 21 Maja Katalog to katalog. Ja niedawno znalazłem katalog Plagrona co mi kiedyś musieli przysłać i całego od deski do deski przeczytalem... nawet dwa razy 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach