Lolamator 34 Napisano 21 Kwietnia Siema ruszam z nowa fotorelacja moich sezonów zapraszam do śledzenia Namiot SF 150x200 Ziemia Canna terra plus oraz allmix do przesadzania Nawozy zestaw canna Lampa sf 7000 nasiona 7x Power Plant 5x Critical Orange 5x White widow same sezony Duth passion Wentylator 200fi Doniczki na początek kubki 200ml około 2 tygodnie pozniej do 2l docelowo 25l Trening jeszcze niewiem najprawdopodoniej HST lub wcale Roslinki po 8 dniach odkąd wyskoczyły dostały 2 razy rhizotonic canny utrzymuje ph na poziomie 5.9 ppm zmierzyłem jest 450. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 21 Kwietnia @Lolamator Bedzie na co popatrzec. Ile wega planujesz ze az 25l? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolamator 34 Napisano 21 Kwietnia Szczerze to sam niewiem, nie spieszy mi ale tak wstępnie do dwóch miesięcy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolamator 34 Napisano 28 Kwietnia Dziś poleciały już do docelowych donic po 2 tygodniach w kubkach 200ml dostały papu lampe maja na 60% około 55cm ciąg dalszy nastąpi trochę małe zainteresowanie moją foto relacją póki co . 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 28 Kwietnia @Lolamator oj tam pierdolisz, ja tam obserwuje 🙂 troche żeś ich posiol @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 28 Kwietnia @Lolamator bo narazie niewiele sie dzieje, ja obserwuje mocno. Bedzie las 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 28 Kwietnia 54 minuty temu, Lolamator napisał: Dziś poleciały już do docelowych donic po 2 tygodniach w kubkach One mają 2 tygodnie? 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia @Lolamator obserwuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 926 Napisano 28 Kwietnia Masz Lampe se 7000 SF to panel mam tą samą i daje radę powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolamator 34 Napisano 7 Maja (edytowane) Na ta chwile wyglada to tak Niestety pierwszy raz uzywalem ziemi Terra plus i przesadzilem z nawozami ewidentnie za duzo azotu. Mam nadzieje ze jak dam samej wody przez 2-3tyg to dojda do siebie. Lampa poszla do gory bo zaczely sie robic kapusty I jeszcze wlecial mini fryzjer. Wiem ze niektorzy mowia ze lisci nie wolno itp. Ale zazwyczaj ucinam u dolu pare I niedoswietlone lodygi. Zalezy mi aby szly w gore nie w szerz bo miejsa nie za wiele. W razie czego bede sie ratowal drugim namiotem 🤚🤚 Edytowane 7 Maja przez Lolamator 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 37 Napisano 8 Maja Ostatnie zdjęcie to początki braku Ca ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,308 Napisano 8 Maja @Kamehameha może być za azot blokuję. @Lolamator dobrze idą. Daj kilka dni wodę i powinno pomóc wrócić do równowagi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolamator 34 Napisano 8 Maja No poki co dostaja sama wode zobaczymy jak to bedzie. Ta ziemia to jednak poterzna w skladniki dalem po mniej wiecej pol dawki zalecanej I takie rzeczy 😒😒 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolamator 34 Napisano 26 Maja (edytowane) Siema, na ta chwile wyglada to tak. Wlecial flush nie dodawalem poki co nawozow od jakis 2,5 tygodnia. Chyba mam problem z jakimis owadami lataja jakies muszki I mi podgryzaja dziewczyny. Bede z nimi walczyl chetnie skorzystam z jakis porad od ziomkow ktorzy mieli rowinierz mieli nie proszonych gosci w boxie 😁 Edytowane 26 Maja przez Lolamator 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 26 Maja @Lolamator spryskać olejem neem a do doniczek można dodać wodę z przegotowanego posiekanego czosnku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aggie 1 Napisano 31 Maja @Lolamator lataja zwykle ziemiórki, żółte lepy potrzebujesz do doniczek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolamator 34 Napisano 13 Czerwca Siema na ta chwile wygla to tak. 5 dzien przelaczylem swiatlo na 12\12 poki co tylko 3 sztuki zaczely kwitnac Wiecie dlaczego liscie tak sie zawijaja ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 13 Czerwca @Lolamator jakie warunki? Na ile % lampa? Btw. Glodne fest sa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolamator 34 Napisano 13 Czerwca (edytowane) Lampa na 100% juz jakies 50cm od szczytow. Temperatura od 18 w nocy do nawet 30 jak jest goraco. Problem mam z Rh bo wacha sie od 60 do 70% Edytowane 13 Czerwca przez Lolamator @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 13 Czerwca (edytowane) @Lolamator takie zwijanie w lodke to od za wysokiej temperatury i nadmiaru swiatla Edytowane 13 Czerwca przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach