WymiataczMega 2,320 Napisano 9 Czerwca @Boczelli weź nie strasz😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Czerwca @WymiataczMega u mnie tylko aya pokazała jaja, acapulco ani jednego na żadnej z 3 roślin. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 9 Czerwca @Lady Green też od Barney's miałaś? Fuck. Więc wzmożone kontrole trzeba będzie wdrożyć. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Czerwca @WymiataczMega tak, z BF. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 9 Czerwca (edytowane) @WymiataczMega @Lady Green nie mowie ze kazda odmiana i kazda roslina od Barneya bedzie hermic. Ale nawet jak 1 na 100(a tutaj zdarza sie to czesciej) bedzie hermic to moim zdaniem nie do pomyslenia przy tak duzym producencie. Z tego co sie szwędam po różnych forach konopnych głównie zagranicznych to wiem że sporo growerow odbiło od BF przez to. 🤷♂️ Sam u siebie też nie będę nic od nich sadził bo nie maja nic takiego wyjatkowego w ofercie żeby ryzykować stracony czas i energie. Moim skromnym zdaniem firma im przez to nie upadnie, ale bedzie z nimi jak teraz z RQS tzn. Nikt poważny nie będzie sie nimi interesował 😉 Edytowane 9 Czerwca przez Boczelli 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 9 Czerwca @Boczelli mój ulubiony seedbank😢. Na niestabilne genetyki jeszcze jestem w stanie przymknąć oko czego na hermienie nie zrobię. Najgorzej że mam od nich w ciul pestek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 9 Czerwca @WymiataczMega moze Twoje beda wszystkie ok. Ale sam widzisz ze coraz wiecej osob ma z nimi problemy 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HugoBucc 51 Napisano 9 Czerwca @Lady Green Myślę, że jest to wina genetyki, wycinam na bieżąco, ale pewnie jakiś banan wyrośnie w topie i nie dam rady tego wyciąć i będą pestki, fryzjera już im robiłem wcześniej, wyciąłem liście z dołu i odrosty, do których światło nie miałoby szans dotrzeć, więc chyba wycinanie liści dalej nie ma sensu, będę obserwował na bieżąco, jeśli będą problemy z wilgotnością, to pokuszę się, żeby był większy przewiew. @Boczelli @WymiataczMega Jakieś 2 lata temu miałem odmianę Tropicana Banana od nich i to samo było, u kumpla zresztą też, a LSD nie hermiło. Moim zdaniem lepiej nie ryzykować i kupować od innego producenta. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HugoBucc 51 Napisano 11 Czerwca Dzień 55. Zaczynają coś tam puchnąć, wczoraj podczas poszukiwania bananów jednak zdecydowałem się na fryzjera, długo to nie trwało 😂 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HugoBucc 51 Napisano 20 Czerwca Dzień 64. Wszystkie zaczynają produkować sporo żywicy 🤤 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 20 Czerwca @Lady Green @WymiataczMega @Boczelli @HugoBucc ja miałem ostatniej zimy 4 Dos Si Dosy od Barneya i nic nie hermilo... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HugoBucc 51 Napisano 1 Lipca Dzień 75. Kwitnie 34 dni. 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach