Reno USA 13 Napisano 19 Kwietnia witam , czy da się uprawiać bez namiotu ? Chodzi mi żeby chociaż pierwszy miesiąc normalnych pelnosezonowych podroslo pod panelem LED . Namiot będzie zajęty a chce coś jeszcze wykiełkować . Nie wiem czy to będzie rosło jak nie ma tego odbijania światła od srebra. Myślicie ze da się węglowac takim sposobem ? Na flo to już sb wskoczą normalnie do boxa. Dzięki za pomoc :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 19 Kwietnia Da radę. Przecież na out też nie ma srebra😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reno USA 13 Napisano 19 Kwietnia Oki dzięki za odpowiedz, mam nadzieje ze nie będzie to miało jakiegoś dużego wpływu na rozwój tych roślin w początkowych tygodniach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 19 Kwietnia @Reno USA na wegu nie ma różnicy czy z boxem czy bez ważne by światło padające z góry miało dobrą moc, na flo to już ma znaczenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reno USA 13 Napisano 19 Kwietnia @Growerseed Dzięki za informacje :) Przyda sie ! Pozdrawiam :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach