WymiataczMega 2,320 Napisano 28 Czerwca Dobra szyszka 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Czerwca (edytowane) @WymiataczMega zawsze nie trafiam i się mylę w dół , tak więc na 100 jest przy tej jeszcze szansa, ale moim okiem 70+ To nie idzie do żyda, wystarczająco roboty miałem z trymem, nie chciało mi się tego małą waga ważyć Grow tak na farcie poszło wszystko jakościowo zajebiste, tylko Jacka jeszcze nie próbowałem Edytowane 28 Czerwca przez Prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 28 Czerwca Przeciez jak ten szczyt otrymujesz i wysuszysz to wyjdzie z 7g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Czerwca @Boczelli pokażę cały wynik jak wyschnie, takich topkow było dużo, a ten był największy @Boczelli takie mam jeszcze Mówię nie jest źle będzie 70+ na oko, a zawsze wydaje mi się że jest mniej, niż jest Zapach jest bardzo interesujący, żona mówi że kocim szczochem, ale mi czymś słodkim daje, i tak smakuje 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 470 Napisano 28 Czerwca On 6/25/2024 at 10:08 PM, Prepers said: @Adi_ejol wyruszam w podróż na .... 🙂 Krążą legendy że jak zajebiesz Sete wody z tego bonga, to ci się zawiesi bomba do momentu aż nie spożyjesz soku z pizdy dziewicy, ale nie miałem na tyle odwagi żeby spróbować O kurwa że tego nie zobaczyłem wcześniej xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Lipca Purple bannana punch 105g zważone przed włożeniem do słoika, 3 słoiki wyszły pełne dużo luźnych topkow, ale jakośćiowo może być, dziś ścialem Gorille, i lemon cherry, a dark Jacka chyba wypierdalam by miał z 150 +/- ale nawet trichomow jeszcze nie pokazał. Fotka Lemon cherry szczyt W dniu 28/06/2024 o 18:25, Boczelli napisał: Przeciez jak ten szczyt otrymujesz i wysuszysz to wyjdzie z 7g Ten szczyt ma 11g Był największy, i akurat go sobie ważyłem 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 4 Lipca Gratulacje wyniku 👍 Palonko smaczne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Lipca (edytowane) @WymiataczMega Nie będę ściemniał że znowu jest takie kozak, jest smaczne, ale jakieś lekko słabe, narazie tylko jedno suche, Lemon cherry, i gorillka będą raczej dużo mocniejsze, a w smaku wszystkie grają @WymiataczMega A dodam jeszcze że ja prawie na każde jaranie narzekam, tylko moje mi siedzi, inni testerzy mówią że kozak, więc ciężko powiedzieć, ale mi pozostawia nie dosyt Idę w automatyzację, bo nie starcza mi czasu na pszczoły xD, bawię się w ule, i podjadam swoim małym pracusia miód 🙂 Edytowane 4 Lipca przez Prepers 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca @Prepers po curringu można określić dopiero smak czy moc... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Lipca @vego1989 spoko oceniam na podstawie poprzednich grow, i ta wypada narazie słabiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Lipca Tego będzie w chuj, zapach wiśniowy albo z nazwy tak działa na łeb że się wydaje wiśniowy napewno owocowy, ładnie obsypane liczę na nią, na żywo kolor zdecydowanie lepszy, i wygląda egzotycznie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Lipca Wyszło dużo, ale dark Jack ścięty nie dojrzały nie miałem czasu na niego, jaranie średnie, w smaku ok, ale słabo kopie, dodam jeszcze fotki potem, i relacja zamknięta, trochę zawiedziony, ale tragedi też niema 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 14 Lipca W dniu 18/06/2024 o 22:45, Boczelli napisał: @Prepers nie trzeba regulowac Uważam, że dobre ph przy płukaniu jest ważne.Rośliny przy odpowiednim ph wchłaniają co mają wchłonąć, inaczej tylko wilgoć z wody biorą i nie koniecznie dojadają resztę pierwiastków. P.s przy uprawie bio płukanie trochę niepotrzebne wg.mnie. @Prepers Dobrze lecisz widzę 🙂 tak trzymać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach