Prepers 1,392 Napisano 18 Czerwca @WBB Oj tam czasem wypije xd, ale raczej od trawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 18 Czerwca @Boczelli @WymiataczMega mam full mleko na 4 roślinach, i zaczynam płukać. Regulujecie pH wody przy płukaniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 18 Czerwca Nie reguluje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 18 Czerwca @Prepers nie trzeba regulowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 20 Czerwca 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 20 Czerwca @Prepers No już końcówka 😄 ciekawe jaki wynik 👍😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 20 Czerwca @Mooshrom 0.5/0.6 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 21 Czerwca I w karton na próbę, jeszcze chwilkę potrzebują, ale coś czuję że zmiecie, a mam co palić na sample skusił mnie zapach każda innaczej nazwałbym to skarpety, ser, Sprite, i jakieś owoce 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 22 Czerwca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Czerwca Bardzo apetycznie to wygląda 👍 Jesteś w trakcie płukania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 22 Czerwca @WymiataczMega Jedna jest płukana, 3 dostały dzisiaj nawóz, bo włoski nie pobrazowialy i nowe trichomy zaczęły wyskakiwać, a dark Jack potrzebuje jeszcze z 3/4 tyg, ale max mu dam 3 Znaczy jeblo mi się Gorilla cookies, i dark Jack zostają, gorillka dzisiaj dostała wodę bo końcówki ma popalone, ale na moje oko z tydzień, a może 2 i też będzie git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 22 Czerwca @Prepers czyli nie ma ciśnienia 😉. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 23 Czerwca Skończyłem skrzynkę piwa z 2 miechy temu w pokoju gdzie stoi box, i puste butelki zostały, w pokoju mam wichurę 3 Wenty w boxie 2 duże poza, a w tych butelkach po piwie pleśń, aż coś się rusza jest szansa że przeskoczy na rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 23 Czerwca Recenzja sampli xd Lemon cherry cookies- mam dwie jedna daje bardziej kwiatami, a druga bardziej owocowo, a w smaku jedna klasyczny słodki skun takie 9/10 myślę po curringu, a druga daje jakaś skarpetą troche jak ser, podobny aromat do wedding chesse cake, a co do mocy fajnie byłoby to zmierzyć ta słodsza kwiatowa chyba lekko mocniejsza, ale obie mają minimum okolice 20%, haj? Palę tego tyle, że ciężko mi to określić, napewno nie usypiacz, coś bardziej eforyczno-transowe, ale nie towarzyskie, bardziej na wieczorny warsztacik, i jakieś naprawy. Purple bannana punch 10/10 mam dwie obie kozak owocowe słodkie strasznie lepkie jedna z nich będzie najlepszą roślina jaka mi wyszła tu dołączę fotkę dla smaku jest poprostu świetna. Na Gorille, i Jacka na sample muszę poczekać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 25 Czerwca Jebnalbym taka tapetę na ścianie, piękne to wygląda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,107 Napisano 25 Czerwca @Prepers topy ladne duze, ale kondycja roslin to jakas masakra xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 25 Czerwca @Boczelli Regularnie przesuszane, mają ziemiórki naprawdę tysiące, nie raz wlałem im wody kiedy miał być nawóz, i już na 100% idę w autopoty, i może bio tabs? Niewiem za dużo mi czasu pochłania grow, a mam wiele innych zainteresowań, i obowiązków tak jak to teraz robię nie pogodzę A zapomniałem dodać że maja w boxie 30/34 stopnie xd @Boczelli Byś przyjął bongo, albo wiadro byś zmienił zdanie xd, ja do teraz ścialem z kilka roślin w dobrej kondycji, ale nigdy na jakość nie narzekalem Podsumowując ten grow mam nadzieję że nie poplesnieje, i będę zadowolony 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 25 Czerwca @Prepers ja bonio mogę ściągnąć, gdzie podbić? XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 25 Czerwca @Adi_ejol wyruszam w podróż na .... 🙂 Krążą legendy że jak zajebiesz Sete wody z tego bonga, to ci się zawiesi bomba do momentu aż nie spożyjesz soku z pizdy dziewicy, ale nie miałem na tyle odwagi żeby spróbować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,392 Napisano 28 Czerwca Awaryjna ścinka jednej, bo była przesuszona, i żadna łodyga nie wytrzymała ciężaru topkow, wynik nie będzie oszałamiający ale jest dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach