Prepers 1,406 Napisano 8 Czerwca Lemon cherry cookies ten fiolet, i auto dark Jack z tanich pestek, do tego gratisowych 🤣🤣 Ten dark Jack jakby składał jednego ogromnego topa 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 8 Czerwca @Lady Green odstawiłem pewne specyfiki i znowu niebieskie światło telefonu zaczęło mnie drażnić wyjątkowo.Częściej na zieleń lasu ostatnio stawiam 🙂 Ale żyję i mam się dobrze.Bez konfliktów z prawem, wciąż szczęśliwy 🙂 Miło, że ktoś się zmartwił 🙂 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 8 Czerwca @Lasir bardzo dobre podejscie 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Czerwca @Lasir 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 9 Czerwca Ciekawe czy się podniosą jeszcze, jak wszedłem do boxa 33 stopnie, nie mogłem podlać na weekend, i tak teraz wyglądają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 9 Czerwca @Prepers podłej i za trzy godziny jak nówki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 9 Czerwca @WymiataczMega dostały cała tabele+ grzyby Temp 33 stopnie niewiem skąd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 9 Czerwca Mieszaki włączone miałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 9 Czerwca @WymiataczMega Ta, chyba dokurwie wielki wentylator do pokoju, bo dżungla jak chuj, koszulkę sciagam @WymiataczMega muszę wyciąg chyba sprawdzić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 10 Czerwca Po przesuszeniu w miarę gitarka jest, ale odbije się na plonie, sporo liści z braku wody, i za wysokiej temp dostała stresu cieplnego, ale jebać jest ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 11 Czerwca Lemon cherry, lub purple banna punch Lemon cherry cookies, albo purple bannana punch Lemon cherry cookies Purple banana punch Dark Jack Gorilla cookies 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Czerwca Kolejny raz 3 przesuszone każda pije innaczej, a mi ciężko się dostosować, od następnego grow idę w stronę automatyzacji, a rośliny nie mają nawet 60 dni, ale jakość po zapachu będzie bardzo dobra 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 13 Czerwca @Prepers podlewanie będziesz automatyzować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Czerwca @WymiataczMega Tak, bo przy każdym grow przesuszam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 14 Czerwca Niemam zbytnio na nie czasu, ale ładnie to wygląda, ładnie też pachnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 16 Czerwca Sampel Lemon cherry cookies o smaku nic nie powiem, bo przeszło przez gardelko jak masło na raz z bonga, i był to najgorszy topek w dodatku nie dojrzały po kilku piwach ciężko mi do łóżka dojsc 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Czerwca Co z włoskami lubię full mleko, a tu niby jest, sam niewiem czy czekać czy ścinać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,321 Napisano 17 Czerwca Trichomy ciemnieją. Mocne będzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 18 Czerwca Mieliście kiedyś bóle brzucha, lub rozwolnienia od codziennego jarania trawy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 18 Czerwca @Prepers a może to od browarów.... 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach