WymiataczMega 2,102 Napisano 9 Kwietnia @Lady Green wow 😳 myślałem że numery albo słowa 🤦 @WBB mordo👃+ dobry buch i wyobraźnia inny level 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 9 Kwietnia 4 minuty temu, WymiataczMega napisał: mordo👃+ dobry buch i wyobraźnia inny level A to to znam bo sam stosuję... i wszystkim mówię, że musi być jedno i drugie naraz. Wtedy to jest jazda 🙂 21 minut temu, Lady Green napisał: Ja w pracy jestem Ja też w robocie 😛 21 minut temu, Lady Green napisał: O romans mnie kolezanki zaczynają juz podejrzewać No mówiłem, że prędzej czy później tak to się skończy 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 9 Kwietnia HA HA HA no to macie coś dobrego!!!🤣😂 opis panie i panowie opis 4 żarówki nie trzeba wyobraźni i żadnych aniołków he he 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 9 Kwietnia @Robson porobili się i świrują😜 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 9 Kwietnia Godzinę temu, WBB napisał: No mówiłem, że prędzej czy później tak to się skończy 🙂 Na podejrzeniach? 😅 nie przypominam sobie... @WymiataczMega wytłumaczysz mi proszę gdzie aniołka widziałeś? 🙂 Bo z 5x patrzyłam i nie znalazłam... 😂 @Robson poprostu bardzo dobre poprzednie ujęcie. 🙂👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 9 Kwietnia 1 minutę temu, Lady Green napisał: Na podejrzeniach? Nie, nie.... zobaczysz, że niedługo się we mnie i tak zakochasz 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 9 Kwietnia @Lady Green ależ dociekliwa😉 Haha 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 9 Kwietnia @WymiataczMega o ch... złoty... rozbił żeś bank 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 9 Kwietnia Jest jak w mordę strzelił. Klękajcie ! Mamy cud! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 9 Kwietnia (edytowane) @WBB nie gustuje w młodszych... 😉 @WymiataczMega po lewej 🙈 3 godziny temu, Lady Green napisał: od lewej strony Edytowane 9 Kwietnia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 9 Kwietnia Niewierni!😉 Czy niewierzący? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 9 Kwietnia @WymiataczMega chyba jak kto woli... 🤷🏻♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 9 Kwietnia 2 minuty temu, Lady Green napisał: nie gustuje w młodszych... W grę wchodzą tylko 2 roczniki.... obstawiam, że możesz być mój rocznik bo tylko z tego rocznika wszyscy są troszkę pierdolnięci, albo jesteś 5 lat młodsza bo z tym rocznikiem najlepiej mi się współpracuje 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 9 Kwietnia @WBB czyli? Ja 88'💪♥️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 9 Kwietnia @WymiataczMega to od jutra mi na Pan proszę walić 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 9 Kwietnia 3 minuty temu, WBB napisał: możesz być mój rocznik bo tylko z tego rocznika wszyscy są troszkę pierdolnięci Potraktuje to jako komplement. 😊 ...ale Twoja skrupulatna analiza mnie nie przekonała... a pytać Cię nie będę bo pewnie i tak prawdy nie powiesz. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 9 Kwietnia @WBB pewnie jak moja żona, 2 lata więcej 😉 Też na Pani muszę do niej mówić 🙈 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 9 Kwietnia @Lady Green powiedział bym Ci na PW. Ale raz, że wyludzisz moje dane a swoje sklamiesz, a dwa zaraz tak zaczniesz lecieć na forum, że wszyscy wyczytają to co trzeba 😉 @WymiataczMega tak fajnie się zabawiacie? Mmmm.... a pejczyk ma i używa? 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 9 Kwietnia @WBB pejczyk na miękko. Obym znów nie musiał używać kulek😳 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 9 Kwietnia (edytowane) @WymiataczMega dawaj adres.... strap-ona jej wyślę 🙂 Edytowane 9 Kwietnia przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach