cejerowski21 615 Napisano 3 Czerwca Dzień 60 58 i 50 flo dzień nr 24 2000-2250ml wody pH6,5 każda 5enzym 2nirv 2activ 2 alfa 5bloom 5topmax 5PK w proszku 0,5-0,8calmag i mikoryza 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 5 Czerwca Dzień GORILLA COOKIES 62 Northern Lights 60 Girl Scout Cookies dzień 52 1000-1500ml wody pH6,5 2,5enzym 1grow 5 bloom 2nirvana 5g PK 0,5calmag i 0,7 GC dostają. Szok po spojrzeniu na gorilla cookies 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Czerwca @cejerowski21 Zapodaj zdjęcie wszystkich, ładnie wyglądają,kiedy zamawiales GC? Trafiliśmy ten sam gen one strasznie nie stabilne 🙂 mianowice ten Sprite co pisałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 5 Czerwca @Prepers Kupiłem stacjonarnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 9 Czerwca Dzień 66 60 48 Calmg GC 0,5 nl0,2 GSC 0,3 Enzym po 3 activera po 2 bloom GC 8 Nl 3 GSC 5 nirv po1 alga mix po 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 12 Czerwca Dzień 69 GC dzien 67 NL 59 GSC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 12 Czerwca 33 dzień kwitnienia rośliny dostają 2500ml wody pH 6,4-6,6 każda po 6ml enzymów GC GSC 0,5ml Nl 0,2 calmag GC GSC 6ml bloom Nl 4ml bloom po 1/2tbs pk Nl 2ml activera GC GSC po4 każda po 4ml algamic kazda 4ml top max Podwyższyłem NL jest teraz na równi Test sampla GC zakonczyl sie przyklejeniem do kanapy wypalone zostały najmniej dojrzałe topy z krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 16 Czerwca 37 dzień FLO 73 GC 71NL 63 GSC 2L wody pH6,5 GC 0,7 NL0,5 GSC 1 CALMAG KAŻDA PO 5 enzymów Po 2 algamic i activ NL 5 bloom reszta po 7 Po 2 nirv Po 4topmax Łodygi nie wytrzymują ciężaru topów u GC u GSC coraz bliżej końca 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 17 Czerwca 39 75 73 65 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 19 Czerwca 40 dzień kwitnienia 76 gorilla cookies 74 N lights 66 gsc dostaja po ok2L wody 6,3-6,6pH 3L:3 -> 13bloom, 20enzym, 10activ+ 5nirv+ 15topmax + po 15 pk każda bomba na kwitnienie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Czerwca (edytowane) Co mylicie po wyglądzie roślin? Ścinka w przeciągu 2-3 tygodni, zastanawiam się czy może ścinać na raty? Najpierw największe najdojrzalsze topy a potem resztę tak żeby te u dołu mogły ładnie dojść po odsłonięciu światla? Edytowane 20 Czerwca przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 20 Czerwca @cejerowski21 rośliny eleganckie 👍 jeszcze tak nie scinałem ponieważ suszę w boxie. Ale słyszałem że można. Masz miejsce na takie manewry to tak zrób 👍 jestem mega ciekaw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 20 Czerwca @cejerowski21 jeżeli nie masz ciśnienia na miejsce w boxie to tak zrób, te małe bobki jak dojdą nie są wcale gorsze, ja byłem zadowolony 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 20 Czerwca Dobra dzieks @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 22 Czerwca Kwitnienie 43 dzień 79 gc 77nl 69gsc 3000ml 1,5calmag 15 enzym 10 acti vera 3ml Fish 8bloom + trochę PK GC chyba zaczyna przekwitać niedługo kosa 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 22 Czerwca @cejerowski21 jak masz zamiar za 2-3 tyg kosić to lej samą wodę. Ta na 3 zdjęciu ma aż za dużo żarcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 22 Czerwca @Udyr @Udyr @Udyr raczej wcześniej zetne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 25 Czerwca Kwitnienie dzień 46 GC DZIEŃ 82 ścinka najwyższych szczytów NL DZIEŃ 80 ścinka najwyższych topów GSC DZIEŃ 72 ścinka dwóch najwyższych szczytów podlane dziś po ok2L wody każda bez niczego pH6,3-6,5 Dziś nastąpiło ścięcie najwyższych szczytów i przetransportowanie ich do innego boxa na suszenie, obecne warunki w boxie do suszenia to ok 27* i 64%. Przez dolny wlot dmucha wiatrak, od samej góry dmucha wentylator a z góry jednej ze ścianek jest wyciag. Mniejsze szczyty zostały na roślinach aby dojrzały myślę zostaną na kilka dni i rowniez zostaną ścięte. Na koniec wszystko będzie suszone w głównym boxie. Palce pierwszy raz są tak klejące. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 25 Czerwca @cejerowski21 Gratuluje, polecam na następny grow Lemon cherry cookies, albo purple bannana punch zrobisz je w max 77 dni, a purple banana to najlepsza roślina jaka mi wyszła po aresztowaniu sampli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 26 Czerwca Dzień 47 kwitnienia łączne dni uprawy Gorilla cookies 83 dzień od wyjścia z ziemi northern lights 81 od wyjścia girl scout cookies 73 od wyjścia Krzaczory fajne, GC zaskoczyło budową topów jest w zupełności inna od wszystkich dotychczas. Suszenie czas zacząć, suszenie będzie się odbywało w głównym boxie, od dołu lekko powiewa mieszak z góry jeden wyciąg bedzie dobrze żeby byle nie za szybko. Trichomy mleko mleko mleko. Grow sprawny szybki zobaczymy jak wyszły. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach