Boczelli 3,314 Napisano 27 Kwietnia @moonka i to mnie sie podoba 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 27 Kwietnia (edytowane) @Boczelli mi na obrazkach i z opisow rowniez sie podobaja😂 wybieralem cos co w miare szybko kwitnie i tym razem nie bedzie ciec a jedynie lst tak jak w przypadku moich automatow. Ewentualnie jedno ciecie i pozostawienie ponizej 4 pieter aby wszystkie rosly na 8 szczytow. Jutro zwalniam boxa, myje go, modernizuje mieszaki w srodku i czekam na pestki😅 zamowilem jeszcze dwie maty grzewcze pod sadzonki bo juz wczesniej o tym myslalem bo zawsze maja troche za chlodni Edytowane 27 Kwietnia przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 27 Kwietnia Nie wierze co sie tutaj odwalilo🤣 poszedlem na gore aby zaczac robic porzadek z roslinami i po chwili przychodzi moja zona. Obronczyni konopii😂🙈 z ryjem co ja robie bo przeciez nie ma tragedii🤣 jak by kiedys widziala tragiczne krzaki🤣🙈 nagadala mi zebym dal im szanse i potrzymal jeszcze troche... No i mnie przekonala🤣 Zrobilem z nimi lekki porzadek odginajac co sie da oraz ucinajac kilka denerwujacych lisci a efekt jest widoczny na zdjeciu. Z tylu ustawilem najgorsze, srodek i przod te lepiej wygladajace 4 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 30 Kwietnia Maly update. Chyba musze podziekowac zonie za to, ze mnie przekonala do trzymania tych roslin. Po ich plukaniu nie dostawaly wody przez tydzien po czym podlalem je po 0.5litra i dzisiaj po dwoch dnia znowu dostaly 0.5litra na leb. Malo ale nie chce narazie lac wiecej zeby nie przesadzic. Wjechal tez fryzjer bo ostro zarosly. Podoginalem rowniez szczyty i za jakis tydzien przelaczam na flo. Przed tym zrobie jeszcze jedno czyszczenie z lisci. Najmniejsza i najbardziej powyginana sensi skunk raczej wyleci z boxa bo znacznie odstaje od reszty a poza tym i tak byla dostawiona aby uzupelnic boxa do 9 szt🙃 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 30 Kwietnia @moonka aj tam nie wyrzucaj sensi skunem, jaki czas wega? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 30 Kwietnia @szamayo okolo 25 marca pierwsza wyszla z ziemi. Co do sensi skunk to nie bede mial dla niej litosci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 30 Kwietnia @moonka kobiecej intuicji warto się trzymać... 😉👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 30 Kwietnia (edytowane) @moonka znajomy widok u mnie już zarosło uważaj żeby nie naginać cały czas bo jak nabiorą masy to sie łamią gałezie bez podpierania tydzień przed przełaczeniem daj im rosnąć już spokojnie do góry👍 Edytowane 30 Kwietnia przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 30 Kwietnia @mateo wiem wiem😉 mialem to samo bo rosly za bardzo rozgiete @Lady Green u mojej kobiety roznie z tym bywa wiec... 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 30 Kwietnia Teraz nie zauważyłem a przy wyciąganiu do ścinki okazało się że 5 złamane ale dotrwały 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 30 Kwietnia @moonka zasada nr 1. nigdy nie wątp w możliwości Twojej kobiety... 😅 zasada nr 2. w przypadku wątpliwości patrz zasada nr 1. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 30 Kwietnia (edytowane) @Lady Green nr 3. Numery 1 i 2 nie dotycza kobiety uzytkownika @moonka😂 Edytowane 30 Kwietnia przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 1 Maja (edytowane) Dobe pozniej... 😅 chcialem podniesc troche lampe ale to juz max jak moge na ta chwile. Zmniejszylem wiec troche moc zeby sie wyciagnely przed przelaczeniem Edytowane 1 Maja przez moonka 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 2 Maja Ostatni fryzjer i tym razem na grubo. Odczekam kilka dni zeby sie pozbieraly oraz nabraly troche liscia i przelaczam je na flo. Sensi stracila szczyt i nawet nie wiem ja to sie stalo. Wyjalem doniczke i zobaczylem zwiedniety marny szczyt, ktory byl czesciowo ulamany. Podlalem je dzisiaj juz troche konkretniej woda z mikoryza. Dawno nie dostaly nic dobrego wiec troche mikoryzy im nie zaszkodzi 4 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 3 Maja Dobrze to wygląda👏👏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 3 Maja @mateo na jointa lub dwa bedzie😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 4 Maja Ostatnie doginanie przez przelaczeniem. Nic nie ucinalem a jedynie ulozylem dwie srodkowe rosliny aby skierowac szczyty na boki w dwoch kierunkach i mysle, ze zostane przy takim ustawieniu donic. Sensi tak jak pisalem wyleciala z boxa bo byla daremnie mala i wymeczona. Obecnie zjada ja Bobi... moj krolik😂 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 4 Maja (edytowane) Przy okazji zwiekszania mocy swiatla z 35 na 45%. Nie moge sie na nie napatrzyc, tak fajnie zaczely isc🙂 Bardzo ciekawie prezentuje sie mutant z trzeba odrostami na pietrze. Posiada on 6 glownych szczytow + konkretne "boczne" i w sumie ma 18 fajnych duzych szczytow + 12 mniejszych😁 Edytowane 4 Maja przez moonka 3 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 6 Maja Jeszcze ze dwa, trzy dni i przelaczam. Jednak najpierw musze naprawic jedna z roslin. Cos sie pojawilo na lisciach🤔 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Maja Masakrycznie są mielone 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach